Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Keskinliler Ankara’da yeni binasında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’da 2002 yılından bu tarafa faaliyette bulunan Keskinliler ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği işadamları ve siyasetçilerin desteğiyle alınan kendi binasında hizmet vermeye başladı.

YENİ BİNADA İLK TOPLANTI

Ankara da hizmet veren Keskinliler ve Çevresi Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayel, Kırıkkaleli siyasetçiler Sadık Avundukluoğlu, Veli Korkmaz, Abdurrahman Ünlü ve Amerika’da Yaşayan Keskinli iş adamı Necdet Şentürk’ün desteğiyle alınarak hizmete sunulan yeni binada ilk toplantısını yaptı. Dernek Başkanı Mehmet Özder, derneğin binasının alınmasında destek veren herkese teşekkür etti. Keskinliler Dernek Başkanı Mehmet Özder yaptığı açıklamada “1960’lı yıllardın beri Ankara da faaliyet gösteren Keskinliler Derneği maddi imkansızlıklar nedeniyle iki defa kapanmıştır. 2002 yılında Derneğimizi kurduğumuzda bir daha kapanmaması için kendi dairesinin olması gerektiğini düşündük. Bir yıldan beride deneğimize daire alımı için Keskinli hemşerilerimizden maddi destekler istedik. Sağolsun hemşerilerimiz dernek yönetimimize güven ve alaka göstererek maddi yardımlar ettiler” diye konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Dernek Başkanı Özder “Topladığımız yardımlarla derneğimize Kızılay’daki daireyi satın aldık. Bu yardım yapanların içerisinde de en büyük yardımı Necdet Şentürk abimiz yaptı. Geçen yıl bize yarısını siz toplayın yarısın ben vereceğim demişti. Sözünü tuttu ve bize 100 bin TL yardımda bulundu. Kendisine bir kez daha hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Derneğimiz haftanın yedi günü açıktır. Amacımız Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin birlik beraberlik dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamaktır. Bütün hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x