Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Kırıkkale’nin ilk av marketi hizmete girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yıllardır Av malzemelerinin tek adresi olan Özgür Silah yeniliklerine devam ederek yeni şubesi Özgür Av Market’i yoğun bir katılımla hizmete açıldı. Katılımın geniş olduğu açılışta vatandaşlar yeni av mağazasını gezerek tam not verdi.

 

GENİŞ KATILIM

Gerçekleşen açılışa AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Vali Yardımcıları,İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, TSO Başkanı Ahmet Varlı, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can “Böyle bir işletme açtığı için Alper kardeşimize teşekkür ediyorum. İstihdam açısından böyle işlerimizin sürekli açılması lazım. Şimdiden Alper kardeşime bol kazançlı günler diliyorum” ifadesini kullandı.

 

KIRIKKALE’DE İLK VE TEK

Kırıkkale AK Parti Başkanı Nuh Dağdelen ise yaptığı kısa konuşmasında ” Bu işyeri, Kırıkkale’mize, ülkemize hayırlar getirsin. Sürekli Kırıkkale’de böyle işyerlerinin açılmasını istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 4 Kattan oluşan işletme Kurtuluş Mahallesi menderes caddesi Halk Bankası yanına açıldı. Delice İl Genel Meclis üyesi ve işletme sahibi Alper Özgü,  Kırıkkale’nin böyle bir işletmeye ihtiyacı olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti. Özgü “Kırıkkale’nin ilk ve tek av marketi siz Kırıkkale halkının hizmetine açılmıştır. Birbirinden farklı av, kamp ve hobi gereçlerini sizlere sunmaktayız. Bunun yanı sıra ruhsatlı tabanca ve tüfek bakımı işleme ve kaplama atölyemizle 4 katlı showroomumuzda sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyarız.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x