Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kimseyi ayırt etmedik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu Belediye Başkanı olmanın sorumluluğunda olarak buna göre halka hizmet ettiklerini söyledi. Başkan Dedelioğlu, Balışeyh ilçesinde göreve geldiğinden itibaren vatandaşın daima yanında olduklarını dile getirerek, verilmesi gereken hizmetleri layıkıyla yerine getirdiklerini söyledi.
HERKESE EŞİT HİZMET
Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu Belediye Başkanı olmanın sorumluluğunda olarak buna göre halka hizmet ettiklerini söyledi. Başkan Dedelioğlu seçimin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “Hizmet noktasında her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Kapımız tüm halkımıza daima açıktır. Ben ilçemdeki bütün vatandaşlarımın başkanıyım. Vatandaşımız bizleri gecenin saat 2’sinde arayıp derdine derman olmamızı isteyebiliyorsa, biz vatandaşımızın gönlüne girmişiz demektir. Vatandaşımızı birbirinden ayırmadık. Herkese eşit hizmet verdik.
“ÇOK DAHA GÜZEL ÇALIŞMALARA…”
Birbirimize üstünlüğümüz yok. Hepimiz kardeşiz. Belediye olarak, halkımızın su sorununu, çöp sorununu, personelin maaş ve özlük haklarını, personelin geçmişe yönelik alamadıkları maaşların iade edilmesi, mezarlıkların bakımları, türbelerde bakım onarım, TOKİ camisi, park ve dinlenme yerleri, eğitime yönelik hizmetlerle daha birçok hizmetleri rutin olarak zamanında yerine getirdik. Ayrıca ilçemizin daha cazip hale gelmesi için özel sektörün yararına olacak yatırımlara da başlayarak önümüzdeki dönemde de Balışeyh daha da yıldızı parlayan, modern bir ilçe düzeyine doğru ilerlemektedir ve bu gelişmeler bir sonraki dönemde de daha hızlı olacaktır. Halkımla birlikte çok daha güzel çalışmalara hep birlikte kavuşmuş olacağız” dedi.

Başa dön tuşu