Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Milletimiz cevabını verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de belediye başkanlığı seçinin ardından Ak Parti Seçim Koordinasyon merkezin önünde konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Hepsi bir araya geldiler. MHP’si, CHP’si, paralel yapısı, bilmem hangi kişileri, işte hepsinin sonucunu gördük, milletimiz de cevabını verdi. Bu milli iradedir” dedi.
“YALANLARA VE İFTİRALARA RAĞMEN…”
Kırıkkale’de yerel idareler seçiminde il belediye başkanlığını Ak Parti adayı Mehmet Saygılı kazandı. Seçim heyecanını yaşayan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Ak Parti adayı Mehmet Saygılı, vatandaşlar ve çok sayıda partili Hüseyin Kahya Parkında bulunan seçim koordinasyon merkezin önünde bir araya geldi. Havayi fişek gösterilerinin ardından burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bakan Atalay, “Bütün bu iftiralara, yalanlara, ev ev dolaşan broşürlere, gazetelere, her şeye rağmen milletimiz bunları iyi değerlendirdi ve bize desteğini verdi” dedi.
“EMANETİN HAKKINI VERECEĞİZ”
Bakan Atalay konuşmasını şöyle devam ettirdi; “Değerli kardeşlerim. Rabbimize hamd olsun, bu günü bize gösterdi şükürler olsun. Kırıkkalelilere, AK Partiye oy veren bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah mahcup etmesin. İnşallah bu desteğin karşılığını vermek için hep beraber çalışacağız. Bu emaneti bize verdiler bu emanetin hakkını hep beraber vereceğiz. ve inşallah bu dönem yine el ele, el birliğiyle biz Ankara’da, burada arkadaşlarımız Kırıkkale’nin bütün sorunları üzerinde çalışacağız. Değerli kardeşlerim. Tabii Kırıkkale’de Türkiye’de bu kampanya sürecinde pek çok şey yaşadık. Türkiye geneli ile ilgili sonuçlar gelmeye devam ediyor. Biraz sonra zaman ilerledikçe açıklamalar yapılır. Ama Kırıkkale ile ilgili şunu söyleyeyim.
MİLLİ İRADE VURGUSU
Bunu söylemek bizim hakkımız, kimse de rahatsız olmasın. Hepsi bir araya geldiler. MHP’si, CHP’si, paralel yapısı, bilmem hangi kişileri, işte hepsinin sonucunu gördük, milletimiz de cevabını verdi. Bu milli iradedir. Sandıktan çıkanın başımızın üstünde yeri vardır ve Kırıkkalelilere teşekkür ederiz. Bütün bu iftiralara, yalanlara, ev ev dolaşan broşürlere, gazetelere, her şeye rağmen milletimiz bunarlı iyi değerlendirdi ve bize desteğini verdi. Çok teşekkür ediyoruz. Onlarında yaptıkları şu an yanarlına kaldı. İnşallah onları da düşünürler”
“YÜZÜMÜZ KARA DEĞİL”
Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Mehmet Saygılı ise halkın Başbakanına Kırıkkale’de ve tüm Türkiye’de sahip çıktığını ifade ederek, “Şimdi şükür zamanı, elhamdülillah sizin desteğinizle, Allah’ın izni ile yüzümüz kara değil, yüzümü ak. Tüm Türkiye’de de aynı sonuçlar alıyoruz. Çünkü millet sahip, kime sahip, Ak Parti’ye sahip, kime sahip, Başbakanımıza sahip” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
14 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu