Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale İçin Pekdoğan Şart

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyelerinden oluşan heyet, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı Merkez Seçim Bürosun da ziyaret ederek desteklerini bildirdiler. Pekdoğan aylarca uzmanlarla çalışarak belirlediği projelerinin kopyalandığını dile getirerek, “Kopyalar asıllarını yüceltir” dedi.Kırıkkale İçin Pekdoğan Şart - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KIRIKKALE İÇİN PEKDOĞAN ŞART
Kırıkkale’nin gelişimi için Mustafa Pekdoğan’ın belediye başkanı olarak seçilmesinin şart olduğunu ifade eden Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyeleri, “Mustafa Bey’in projelerini en ince ayrıntısına kadar inceledik. Her biri çok iyi çalışılmış, konularının uzmanlarınca hazırlanmış olduğu gayet net olarak görülen projeler bugüne kadar Kırıkkale için düşünülmüş en iyi ve en kapsamlı projelerdir.Her şeyden önce, Sayın Pekdoğan, haftalar öncesinden projelerini açıklayarak, Kırıkkale için ne denli ciddi çalışmalar içerisine gireceğini şimdiden göstermiştir” dediler.
YANLIŞLIKLARA DUR DİYECEĞİZKırıkkale İçin Pekdoğan Şart - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Özellikle kadınlara yönelik projelerin gerçekleşeceği güzel günleri sabırsızlıkla beklediklerini vurgulayan Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları üyelerine, bu nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarını belirten MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da, “Kadınlar bizim vazgeçilmezimizdir.Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız olarak hayatımızın en önemli noktalarında yer alan kadınlarımıza gereken değeri vereceğiz. 30 Mart’ta gerçekleşecek olan seçim hem Kırıkkale’nin hem de bu şehirde yaşayan insanların ‘ya tamam, ya devam’ seçimidir. Biz bu seçimi kazanarak‘yanlışlıklara dur’ diyeceğiz. Bu yolda bizlere destek veren tüm dostlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Öte Yandan Karşıyaka’da düzenlenen mahalle mitinginde konuşan Pekdoğan, Kırıkkale’nin her tarafının eşit şartlarda gelişeceğini vurgulayarak, “Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu şehir bizimdir. Çabamız, çalışmamız Kırıkkale’mizin gelişmesi için” dedi. MHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Erduran öncülüğünde Karşıyaka Mahallesinde düzenlenen ve yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen mahalle mitinginde Karşıyakalılara seslenen Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “10 yıldır Kırıkkale’yi yönetenler, 10 yıl önce başlattığımız projelerin üzerine bir çivi bile çakmadılar. Şehrin batısı haricindeki mahallelerimiz atıl kaldı. Geliştiği iddia edilen şehrimizin Karşıyaka Mahallesinde oturan hemşerimin bu gelişmeden neden haberi yok?” dedi.
ASILLAR KOPYALARINI YÜCELTİRKırıkkale İçin Pekdoğan Şart - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Akşam saatlerinde olmasına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşen mitingde Pekdoğan’ın sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Projelerini haftalar öncesinden basın toplantılarıyla açıkladığını, açıklanan her projenin de Kırıkkale halkı tarafından benimsendiğini belirten Pekdoğan, “Kırıkkale halkı da çok iyi bilir ki kopyalar asıllarını yüceltir. Bizi izlemeye takip etsinler bakalım. Aylarca uzmanlar tarafından çalışılıp hazırlanmış projelerimizi sağda solda görmek bize ancak gurur verir. Ama siz yine de aslını bırakıp kopyalarına tevessül etmeyin. Asıl azmaz bal kokmaz” dedi.
ŞEHİR İKİYE BÖLÜNDÜ
Kırıkkale’nin tam ortasından geçen tren yolunun Kırıkkale için avantaja dönüşmesi gerekirken şehri ikiye böldüğünü ifade eden Pekdoğan, “Etiler Kavşağa, Emniyet Müdürlüğü önüne ve Bahçelievler Girişindeki geçide inşa edilecek altgeçitlerle hem şehir trafiğinin rahatlayacağını hem de şehrin güney mahalleleri olan Bahçelievler, Selim Özer, Yuva, Çullu, Karşıyaka ve Ahılı’nın şehirden kopukluğunun giderileceğini belirtti.
SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMEYECEK
Vakıf Üniversitesi projesiyle şehrimiz doğu ve güney mahallelerinin gelişeceğini vurgulayan MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “Vakıf Üniversitesi konusunda ön anlaşmayı yaptık. Sizlerin desteğinizle 31 Mart sabahı belediye başkanı olduğumuzda üniversitenin çalışmalarını başlatacağız” dedi. Hilal Kart Projesi sayesinde hem ihtiyaç sahiplerinin rencide edilmeden yardımlara ulaşabileceğini hem de bu insanların Hilal Kartla alışveriş yapacakları esnafın kalkınacağını ifade ederek, “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Dinimizin emrettiği yardım şekli de budur, Türklük örf ve adetlerine göre de bu böyledir. Biz de ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz Hilal Kart sayesinde bu geleneği geliştireceğiz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu