Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale’de tam bir ahenk var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Bakanlık tarafından uygulamaya konulan İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) çalışma programı kapsamında Kırıkkale’ye geldi. İl Yöneticileri ve STK temsilcileriyle görüşmeler yapan Bakan Yardımcısı Ersoy “Kırıkkale ilimizde dünden bu tarafa arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalarla, yerinde yaptığı tespitlerle, değerli valimizin önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın tam bir ahenk içinde elbirliği ile gönül birliği içinde olduklarını görmekten mutluluk duydum” diye konuştu.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırıkkale’de İzleme Değerlendirme Projesi (İZDES) kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kırıkkale’deki programına Kırıkkale Valiliği ziyaretiyle başlayan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Yunus Sezer, Bakan Yardımcısı Ersoy ve İZDES heyetini Kırıkkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bakan Yardımcısı Ersoy’a günün anısına tablo takdim etti. Ziyaret sonrası İçişleri Bakanlığınca kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle uygulanmaya konulan İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) kapsamında düzenlenen ‘ Bakanlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı ‘ İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında, Vali Yunus Sezer, mülki idare amirleri ve kurum müdürlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

VATANDAŞA DOĞRUDAN DOKUNAN HİZMETLER

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, içişleri bakanlığının terörle mücadeleden asayiş ve güvenlik hizmetlerine, trafik hizmetlerinden uyuşturucuya, düzensiz göç ile mücadeleden afet ve acil durum hizmetlerine, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinden sivil toplumla ilişkilere, valilik ve kaymakamlık bürolarında verilen hizmetlere kadar birçok alanda vatandaşa doğrudan dokunan hizmetleri birinci elden ülke genelinde sunmaya çalıştığını söyledi.  Bu hizmetlerin daha etkin, daha verimli, daha süratli ve daha ekonomik verilebilmesi için de bir dizi tedbirler alıp projeler geliştirdiklerini aktaran Ersoy “ Sayın Bakanımızın talimatları ile bu anlamda geliştirdiğimiz projelerimizden bir tanesi de İZDES Projemiz. Yapılan hizmetlerin, çalışmaların ve sahadaki uygulamaların yerinde incelenmesi, değerlendirilmesi ve izlenmesi projesi”.

KURUMLARDA İNCELEMELER YAPILDI

“Bu proje kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğünden, Jandarma Genel Komutanlığından, AFAD Başkanlığından, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünden, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğünden, İller İdaresi Genel Müdürlüğünden ve Strateji Başkanlığından temsilci arkadaşlarımızla bugün Kırıkkale’yi ziyaret ediyoruz. Dün arkadaşlarımız geldiler, kurumlarda incelemeler yaptılar. Kurumlarımızdan hizmet alan vatandaşlarımızla görüştüler. Bugünde değerli Valimizin önderliğinde bu hizmetleri sunan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hem tespitlerimizi paylaştık, hem onların değerlendirmelerini ve taleplerini aldık. Öğleden sonrada sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geleceğiz. Bakanlığımızın sorumluluğunda yürütülen hizmetler ve çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerini ve katkılarını alacağız”.

KIRIKKALE’DE ÇOK İYİ SUNULDUĞUNU GÖRÜYORUZ

Burada gördüğümüz örnek uygulamaları alıp başka illere de raporlayacağız. Böylece hem ilimizde hem ülke genelinde sorumlu olduğumuz hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için ortak bir heyecan ve ortak bir anlayışla milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale ilimizde dünden bu tarafa arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalarla, yerinde yaptığı tespitlerle ve bugüne kadar bizim elde ettiğimiz izlenimlerle, değerli valimizin önderliğinde kurum ve kuruluşlarımızın tam bir uyum ve ahenk içinde elbirliği ile gönül birliği ile milletimize olan borçlarının ödemesi noktasında kararlılıkla mücadeleye devam ettiklerini ve hizmetlerimizin Kırıkkale’de çok iyi şekilde sunulduğunu görmekten de ayrıca mutlu oldum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x