Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Yozgatlılar kongreye gitti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptı. Oğuz Boyları Federasyonu’nda gerçekleştirilen genel kurul, divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Genel Kurulda Hakan Şahingöz derneğin başkanlığına seçildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Divan başkanlığına Serdar Murat Can, oy birliği ile seçildi. Divan seçiminin ardında yoklama yapıldı. Çok sayıda üyenin kongreye katıldığı görüldü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Başkan Ayhan Yüksel bir konuşma yaptı. On üç yıldır bu görevi yürüttüğünü belirten Yüksel, bu süre içerisinde yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Yeni seçilecek Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Konuşmanın ardından seçime geçildi. Seçime tek liste halinde girildi. Başkanlığa Hakan Şahingöz bütün üyelerin oyunu alarak seçildi. Yapılan seçimler sonucu Başkan Hakan Şahingöz’ün Yönetim Kuruluna Cebrail İbiş, Murat Yozgat, Mustafa Çetin, Bedrettin Karataş, Yasin Gülcü, Nusret Kılıç, Ertuğrul Öztürk ve Hasan Kılıçer seçildi.

TÜM DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Başkan Şahingöz “Hemşerilerimizle istişareler yaptık. Bu görevi benim yürütmem için yetki verdiler. Başkan olarak, yönetimimle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimize, Kırıkkale’mize layık olmaya çalışacağım. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayacağım.” dedi. Şahingöz konuşmasına şöyle devam etti: “Derneğimizin misyonu, milli birlik ve beraberliğimiz çerçevesinde tüm Yozgatlıları bir çatı altında toplamak, Yozgat’a ve Yozgatlıya sahip çıkmaktır. Globalleşen dünyada, yerel, kültürel ve toplumsal değerlerde dejenerasyon hızla yaşanmaktadır. Bu çerçevede yerli ve milli kültüre sahip çıkmak gerekiyor. Bizi biz yapan, bizi başka milletlerden farklı kılan bir milli kültürümüz, örfümüz, ananemiz, var. Tüm bu değerlere sahip çıkmak ve bunları nesilden nesle aktarmak için çalışmalar yapacağız.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x