Genel

Kızılay gençleri piknikte buluşturdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Kent Ormanı’nda gençler ile bir araya geldi.

HABER: TAHİR ERDEM

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler’e ve Kızılay’a teşekkür eden gençler piknikte doyasıya eğlendiklerini söylediler.

Şube Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak güzel bir gün daha geçirdik. Kızılay kütüphanemize gelen gençlerimize Kırıkkale Kent Ormanında piknik düzenleyerek sürpriz yaptık.  Kızılay Kütüphanemize geldiler, okudular, öğrendiler, çalıştılar bir pikniği hak etmişlerdi. Bugün onlara bol ikramlı bir piknik düzenledik.

Kent ormanının güzel çam kokusu içinde top oynadık, salıncaklara bindik, yürüyüş yaptık, çok güzel etkinlikler düzenleyerek güzel sohbetler yaptık. Bir çocuğun hayatı eğitim ile değişir, çocuklar okur Dünya değişir dedik ve Kızılay olarak çocuklarımızın eğitimi için çalışmalara başladık. Göreve geldiğimizden bu uyana gençlerimiz için binlerce program, faaliyet ve çalışmalar yaptık.

Bu kapsamda şubemizi daha büyük ve kullanışlı yere taşıyarak Prof.Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi açtık ve içine 2000 den fazla kitap alarak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Diğer taraftan okuma yazma bilmeyen çocuklarımız için öğretmenlerimiz gelerek okuma-yazma dersi vermeye başladılar. Kırıkkale müftülüğümüzden vaizler getirerek manevi destekte de bulunuyoruz.

Diğer yandan kütüphaneye gelen gençlere piknik düzenleyerek onların eğlenerek öğrenmesini sağlıyoruz.  Her şey geleceğimiz olan gençler için. Kızılay olarak daima ailelerimizin ve gençlerimizin her konuda yanlarında olduk ve olacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu