Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

KTSO Meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri TOBB tarafından düzenlenen 3 günlük programda çeşitli konularda uzmanlar tarafından verilen bilgilendirme seminerlerine katıldılar.

TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı. 13 Meclis üyesinin katıldığı seminer üç gün sürdü. Seminere Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Başkan Yardımcıları Osman Rasim Ölmez, Mustafa Karışmaz, Meclis Üyeleri Melek Sultan Tufan, Rabiya Özaydın, Bilal Demircan, Murad Eroğlu, Cengiz Akkurt, Bülent Yıldırım, Hakan Demirel, Timuçin Bağbaşı, Hasan Taşoğlu ve Basın Yayın Sorumlusu İsa Sarıaydın katıldılar.

UZMANLAR TARAFINDAN BİLGİLENDİRME YAPILDI

3 gün süren seminer boyunca üyelere, TOBB’un Kurumsal Yapısı, Cemil Çiçek tarafından Karar Alma Sürecinde TOBB’un Rolü, İstihdam Seferberliği, Kredi Garanti Fonu, Protokol Kuralları, Finansal Yönetim, Üyelerin Talepleri ile Hayata Geçen Düzenlemeler, İş Hayatında İletişim, E-Ticaret, Etkili Yönetim Becerileri, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Kişisel Gelişim, Arabuluculuk ve MEYBEM faaliyetleri gibi konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı. Seminerlerde programı dahilinde ayrıca TOBB Ekonomi ve Ticaret Üniversitesinde bulunan Teknoloji Merkezine de bir ziyaret düzenlendi.

TALEP VE SIKINTILARI TEK TEK İLETTİK

Eğitimin ilk gününde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, meclis üyeleriyle bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu meclis üyelerinden, TOBB ve oda/borsalar tarafından yapılan çalışmaların üyelere duyurulması konusunda destek istedi.​ Zor bir dönemden geçildiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak 365 oda/borsa başkanı ile bölge bölge bir araya geldiklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu, bu toplantılarda Oda ve borsalardan gelen talep ve sıkıntıları başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlara tek tek ilettiğini aktardı. Bankalarla ilgili sıkıntıları çözmek amacıyla da Türkiye Bankalar Birliği ile bir araya geldiklerini ve 14 ilde istişare toplantıları yaptıklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu ayrıca oda ve borsalardan gelen talepler karşısında yapılan icraatlar konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

ARTIK FARKINDALIK VE BİLGİ ÇAĞINDAYIZ

Seminere katılan Kırıkkale TSO meclis üyeleri, 3 gün süren bilgilendirmelerin gerek oda faaliyetleri gerekse kendi işleri açısından verimli geçtiğini ifade ettiler. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ise, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, “Meclis üyelerimizin de oldukça yoğun geçen seminerden memnun kalmış olmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Meclis üyelerimiz seminerin ilk gününde çatı kuruluşumuz olan TOBB ve iştirak şirketlerinin yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirildi. İkinci ve üçüncü gün ise, seminere katılanlar özellikle iş hayatlarında her zaman karşılarına çıkabilecek konularda uzmanlarımız tarafından bilgilendirildi. Artık farkındalık ve bilgi çağındayız. Farkındalık oluşturan ve bilen rakiplerinin her zaman bir adım önünde oluyor. Seminerlerde alanlarında uzman olan hocalarımız, girişimcilerin her zaman faydalanabileceği imkanlar konusunda doyurucu bilgilerle bizleri aydınlattı. Böylesi faydalı bir projeye imza atan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x