Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kur’an Kursları Yararına Kermes Düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi  Kadın Kolları organizesinde Kur’an kursları yararına kermes düzenlendi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Merkez Nur Camii avlusunda ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermeste ziyaretçiler Kur’an kurslarına ve öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Elde edilecek gelirin Kur’an kursları ihtiyaçları için kullanılacağını ifade eden İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar,   ” Allah Resulü (s.a.v.) Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir buyuruyor. İnşallah çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabilmesi için de Allah’ın son mesajı olan yüce kitabımız Kur’an-ı kerim’i okumalı, öğrenmeli, okuduğunu anlamalı, anladığı ile amel edebilmelidir. Bunun için biz de ya okuyan ol, ya öğrenen ol, ya öğreten ol, ya seven ol, ya da yardımcı ol anlayışı ile hareket etmeliyiz. İnşallah bu gün burada gençlerimize, çocuklarımıza, geleceğimize katkı sağlamak amacıyla bir faaliyette bulunduk. Emeği geçen bütün kardeşlerime, hanımefendilere, beyefendilere, bütün görevlilerimize canı gönülden şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim yaptığınız emeklerin karşılığını öbür alemde kat kat almayı nasip eylesin. Kermesimiz hayırlara vesile olsun’’ dedi

İl Müftü yardımcıları, şube müdürleri ve  din görevlilerinin de hazır bulunduğu kermeste döner, gözleme, sarma, tatlı, pasta, börek ve çeşitleri satışa sunuldu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu