Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

KÜSAT tam gaz devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyete başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinlilerle adından söz ettiren Kırıkkale Kültür Sanat Derneği, etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde Gerisi Hikaye isimli oyunla ünlü oyuncu Haluk Özenç’i Kırıkkalelilerle buluşturan dernek geçtiğimiz hafta da TRT Çocuğun sevilen kahramanı Pirdino’yu Kırıkkaleli çocuklarla buluşturdu.

 

SIRADAKİ OYUN BENİMLE DELİRİR MİSİN

Faaliyete girdiği günden bu yana düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle Kırıkkale’de  adından söz ettiren Kırıkkale Kültür Sanat Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen resim sergileri müzikallerle Kırıkkaleli sanatseverleri bir araya getiren dernek, etkinliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay Gerisi Hikaye isimli oyunla ünlü oyuncu Haluk Özenç’i Kırıkkalelilerle buluşturan Kırıkkale Kültür Sanat Derneği geçtiğimiz hafta da TRT Çocuğun sevilen kahramanlarından Pirdino’yu Kırıkkaleli çocuklarla buluşturdu. Hacivat Karagöz ve Nasreddin Hoca’nın tanıtıldığı oyunda çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Dernek, bir sonraki faaliyetinde 31 Ekim’de Kültür Merkezinde ‘Benimle Delirirmisin’ isimli oyunla usta oyuncu Necmi Yapıcı’yı Kırıkkaleli tiyatro severlerle buluşturacak.

 

ETKİNLİKLER BİTMEYECEK

Kültür ve Sanat alanında Kırıkkale’de yaşanan eksikliği giderme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden dernek yönetimi, sanatla meşgul olan insanlarla sanatseverleri bir araya getirebilmenin mutlu heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Sanatsal etkinliklere devam edeceklerini ifade eden dernek yöneticileri “Daha önce düzenlediğimiz resim sergisi ve müzikallere halkımızın büyük ilgi göstermesi bizlere de övünç kaynağı oldu.  Aynı şekilde derneğimiz tarafından organize edilen tiyatro gösterilerine vatandaşlarımızın ilgisi son derece memnun edici. Yakın tarihte 31 Temmuz’da bir tiyatro gösterimimiz daha olacak. İlerleyen dönemlerde yine konserle kültürel etkinliklere devam etmeyi planlıyoruz. Şehrimizin sanatsal faaliyetlere olan ilgisi bizlere şevk veriyor. Dernek yönetimi olarak kültür ve sanat adına faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x