Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Marka projeler ürettik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Projeleri hakkında da kısa bir bilgi veren Saygılı, “Marka şehir için marka projeler ürettik” dedi. 
‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Sanayi Esnafları ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Can Hayat AVM personeliyle de buluşan Saygılı, Kırıkkale’nin gelişimi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Yeni dönemde Kırıkkale’nin hizmetlerle bir basamak daha iyi yere geleceğini belirten Saygılı, yeni dönemde Kırıkkale’nin marka şehir haline geleceğini ifade etti. Kırıkkale tarihinin en büyük oyunu alarak başkanlığa gelmek istediğini belirten Saygılı, parti il teşkilatıyla gece gündüz çalışarak bunu başaracaklarını kaydetti.
‘HALKIMIZI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAĞIZ’
Başkan olması durumunda, kapsamlı bir çalışma modeli, proje üretme sistemi ile şehri iyi bir noktaya getireceğini belirten Saygılı, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Saygılı konuşmasının devamında “Bu bir süreç ve bayrak yarışıdır. Sayın başbakanımız aday olmamız konusunda irade gösterdiler. İnşallah sizleri bütün arkadaşlarımızı halkımızı hayal kırıklığına uğratmayacak şekilde yine toplumun her kesimini kucaklayarak bütün Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 30 Mart’ta bu yetkiyi halk siyasi irade olarak bize vermeye devam ederse bizde onların emrinde olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale ne zaman kucaklaşırsa hizmetin içerisinde kendini buluyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Kırıkkale hizmet kervanı içinde kendini bulacak. Hizmetin karşılığının alındığını bu görüntüler ortaya koyuyor. “dedi.
‘HEPİMİZ KIRIKKALELİYİZ’
Saygılı, Kırıkkale’nin belli başlı tüm toplumu ilgilendiren sorunlara yönelik adımlar atılacağını belirterek, “Şehrimiz de tüm vatandaşlarımızın gerekirse bir bir dinleyeceğiz. Bu görüşmeler neticesinde vatandaşlarımızın ortak kanaatleri doğrultusunda projeler üreteceğiz. Kırıkkale’mizin iyi bir noktaya taşınması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Hepimiz Kırıkkale’mizde yaşıyoruz. Hepimiz Kırıkkaleliliyiz. Burada doğduk, burada ekmeğimizi kazanıyoruz. İnşallah Kırıkkale için hayırlısı olacak. Temennimiz bu yönde” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kurtoğlukk
kurtoğlukk
12 Mart 2014 09:57

SANAYİ ESNAFININ SOFRASI ÖYLE OLMAZ SAYIN SAYGILI TENEKE ÜZERİNDE YAĞLI DUVARLARI OLAN ODA OLUR AMA ORASI YANINDAKİ ZENGİN BİRİNİN YAZIHANESİ

Başa dön tuşu