Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Meclisin ilk işi işçi maaşları oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni Belediye Meclisi, Yeni Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile ilk kez toplandı. Divan ve birlik üye seçimi gerçekleştirilen toplantıda, işçilerin maaşlarının ödenmesi konusunda da kredi çekilmesi kararı alındı.
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı iktidar ve muhalefet üyeleri ile birlikte şehrimize hizmeti getireceklerini kaydetti. Başkan Saygılı Meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi. Başkan Mehmet Saygılı, 30 Mart seçimlerinde vatandaşın Belediye Meclis üyelerini ve Kırıkkale Belediye Başkanını seçtiğini ifade etti. Saygılı yaptığı konuşmada, “Allah nasip ederse, memleketimize güzel hizmetler sunmak için çalışacağız” diye konuştu. Saygılı, “İnşallah Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte Kırıkkale’mize hayırlı hizmetler yapmak için gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte en güzeli hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.
DİVAN VE BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ
30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde halkın oyuyla seçilen yeni Belediye Meclis Üyeleri ilk toplantısını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başkanlığında gerçekleştirdi.Belediye Meclis toplantısından önce Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Meclis Üyeleri ile birlikte bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Toplantıda ilk olarak en genç Meclis Üyeleri arasında Başkanlık Divanı oluşturuldu. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Gizli oylama sonucu Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliğine Çakır Yıldırım, 2. Başkanvekilliğine ise Nurettin Aydın seçildi. Divan Katibi üyeliklerine İsmigül Selamoğlu ile Osman Hasgül seçilirken Belediye Encümen Üyeliklerine ise Nurettin Aydın, Mustafa Karışmaz ve Sıdkı Arifoğlu seçildi.Belediye Meclis toplantısında ayrıca ihtisas komisyonu üyelikleri ile Yeşilvadi ve Katı Atık Birliği üyeliklerine seçimler yapıldı.
İŞÇİLERE MAAŞ MÜJDESİ
Düzenlenen toplantıda ayrıca, işçi maaşları konusunda önemli bir karar alındı. İşçileri sevindiren bu konuda rahatlatan bir karar varıldı. Karara göre, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yetki verilerek, özel ve kamu bankalarından çekilecek 10 Milyon TL’lik kredi ile maaş alacakları ve diğer alacakların ödenmesi konusu karara bağlandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ismail Yazar
Ismail Yazar
10 Nisan 2014 19:37

Sayin Baskan tamam kredi cekip iscilerin maaslarini ödeyin Cok guzelde.ise hic gitmeyip maas alan aksama kadar sokaklarda ve kahvelerde gezen belediye iscilerinede bir cözüm bulursaniz kirikkaleliler olarak seviniriz

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu