Siyaset

Mehmet Demir, Erdoğan’a Çağrıda Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale milletvekili Mehmet Demir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. Fiyatların çiftçileri perişan edeceğinin altını çizen Mehmet Demir yaptığı açıklamada, 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale milletvekili Mehmet Demir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

AÇIKLANAN FİYATLAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR
Toprak Mahsülleri Ofisi 2024 alım fiyatları açıklandı. Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı üreticilere buğday için ton başına 1.750 TL’ye kadar, arpa için ton başına 750 TL’ye kadar fark ödemesi desteği verilmesi kararlaştırıldı. Alınan kararların ardından. 26. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale milletvekili Mehmet Demir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Fiyatların çiftçileri perişan edeceğinin altını çizen Mehmet Demir yaptığı açıklamada, Sayın Cumhurbaşkanım açıklanan buğday ve arpa  taban fiyatı çiftçileri perişan eder. Belki öldürmez fakat süründürür. Açıklanan fiyatlar gözden geçirilmelidir.hayırlı cumalar.” ifadelerine yer verdi.26. dönem Milletvekili Mehmet Demir’in paylaşımının altına vatandaşlar yorumda bulundu. Bazı vatandaşlar ”İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız bir düzeltme yapar” şeklinde yorum yaparken bazı vatandaşlar ise ”Vekilim bunları dile getirin köylü bitti” diyerek tepki gösterdiler.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x