Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Mencet,Şehrin Üzerine Ölü Toprağı Serpilmiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mencet,Şehrin Üzerine Ölü Toprağı Serpilmiş - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBu Takım Nasıl Kuruldu Oradan Başlayayım
İlk kongre ertelendi takım başkan arıyor Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı olaya el atarak eski Koski Müdürü Ali Rıza Koçoğlu başkanlığında bir yönetim kurarak ikinci kongrede başkan ve yönetim seçildi.

Hiç unutmuyorum 7 Kişilik transfer komitesi harıl harıl çalışıyor gündemde bir çok isim var ama biz bildiğimiz bir isim arıyoruz Kırıkkaleyi ve Kırıkkalelileri bilen biri ismi bulduk ve Temmuz ayının 10. günü Teknik Direktörlüğe; Hasan Basri Kara Yardımcı Antrenörlüğe Levent Akyol ve Mehmet Şahan,Kaleci Antrenörlüğüne Cemal Kartal ile anlaşmıştık.Taraftarımız sosyal medyadan bizlere tepki göstermeye başlamıştı Hasan Basri Kara ile niye anlaştınız diye !

Biz dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık Hasan Basri hocayı Kırıkkale’yi tanıdığını yıllarca şanlı formamızı terlettiğini ve bu sezon başarılı olacağını anlatmaya çalıştık,çok şükür Hasan Basri hocam bizleri utandırmadı puan tablosu ortada !

Sezon başı transferlere geç başladığımız için taraftar neredeyse bizi linç edecekti,bizler yine dilimiz döndüğü kadar anlatmaya çalıştık bire bir bildiğimiz sporcuları alacağız diye ama bizim taraftar sabırsız bu transferlerden bir şey olmaz bu yönetim işi bilmiyor vb. cümleler ile verdiler veriştirdiler canları sağ olsun…

151 Takımın yarıştığı Bölgesel Amatör Ligde Kırıkkaleyi zirvede taşıyan Kırıkkale Öğretmen Evinde Köfte ekmek yiyerek imza atan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum yüzümüzü ağarttılar Kırıkkalemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar.

23 Kişilik yönetim kurulu üyemiz var bunlardan 13’üne teşekkür ediyorum gecelerini gündüze kattılar yeri geldi evlerini ailelerini unuttular.Kalan 10 kişiyi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim kulübün yerini bilmiyorlar, 3 futbolcunun ismini say desem Orçuna Utku,Utkuya Oruçun der !

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor şampiyonluğa koşuyor şehrin haberi yok çok üzücü bizde sitem etmekten yorulduk.

Ne zaman ilgilenecekler merak ediyorum.

Şehrin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi.

Sezon başı Kırıkkale öğretmen evinde köfte ekmek ve gözleme ile kurulan takım namağlup şampiyonluğa koşuyor…

Kırıkkale şehrinin şampiyonluğa koşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a katkı sunmuyor.

Kırıkkalemizi parlamentoda ve yerelde temsil etmek için seçim zamanı ortaya çıkan değerli siyasilerimiz ve
ilçe belediye başkanlarımızdan İsmail Bildik hariç diğerlerini ne maddi nede manevi olarak yanımızda görmedik !
ne hikmetse şampiyonluğa koşan ve en yakın rakibine 8 puan fark atan takıma destek olmuyor.

Şehrimizin bürokratlarını sivil toplum kuruluşlarının değerli başkanlarını maça bekliyoruz.
Şehrimizin değerli İktidar ve Muhalefet partisi il başkanlarını maça bekliyoruz. (MHP il başkanı Erdal Baloğlu hariç her maçta desteklerini esirgemiyor)
Şehrin her sorununa el atan şehri sanki yıllardır tanırcasına 8 ilçeyi şantiye alanına çeviren bir Kırıkkale’liden  daha Kırıkkaleli Valimiz Sayın Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’dan başka destek yok !

Desteklerinden dolayı Sayın Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer’e ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılıya desteklerinden dolayı teşekkür ederim…

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x