Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Mustafa Kaplan Mazbatasını Aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’den Kırıkkale milletvekili seçilen Mustafa Kaplan mazbatasını aldı.

HABER: YELİZ ERDEM 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan bugün Kırıkkale Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Kaplan’a Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

AK Partili Milletvekili Kaplan, mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere kendisine destek olan herkese teşekkür ederek,

“Milletimizin desteği ve takdiri ile gelmiş olduğumuz süreçte Milletvekilliği Mazbatamızı aldık. Bu süreçlere gelmemizi nasip eden Allah’a hamd olsun.

Adaylık sürecimden milletvekilliğine giden süre içerisinde desteklerini eksik etmeyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere tüm AK Parti teşkilatlarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Bu güne kadar vatanımız ve milletimiz için nasıl çalıştıysak, bundan sonraki süreçte de var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.

Devletimizin bekası milletimizin refahı için öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçecek ardından daha güçlü daha emin bir meclisle milletimizin emrinde olacağız.

Yeni sürecimizde tüm dava arkadaşlarımızı ve dostlarımızı desteğe bekliyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun’ dedi.

Mustafa Kaplan Mazbatasını Aldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu