Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Özel İdare 2014 programını belirledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Özel İdaresi 2014 Yılı Performans Programı Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından açıklandı. 2014 yılı bütçesi 24 milyon 270 bin TL olarak belirlendi.

344 PERSONEL 136 ARAÇ

Yapılan açıklamada 127 memur, 216 işçi ve 1 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 344 personelin görev yaptığı ve toplam iş makineleri dahil 136 araçtan yararlanılacağı bildirildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi; 2014 yılında yapılması planlanan yatırımlar ve köy yolları; Stabilize yol yapımı, 1. Kat Asfalt Yapımı, 2. Kat Asfalt Yapımı, Altyapı çalışmaları tamamlanan köy içi yolların malzemeli bakımı, Asfalt yollarda yama ihtiyacı olan yolların yamasının yapılması, Asfalt yapılacak yolların altyapı çalışmalarının yapılması, Köy yolları ağında ihtiyaç duyulan trafik işaret ve levhalarının tamamlanması.

İÇME SUYU YATIRIMLARI

2014 yılında yapılması planlanan içme suları yatırımları; 18 köy içme suyu deposunun Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun hale getirilmesi. 5 köyde içme suyu deposu yapımı ve 8 köyde köy içme suyu tesisinin geliştirilmesi. Güneşten gelen su projesi (17 Köyde elektrikle çalışan içme suyu tesislerinin güneş enerjisi ile çalışabilecek hale getirilmesi). Mevcut içme suyu tesislerinin kullanılabilirliğinin sürdürülebilmesi için bakım ve onarımlarını yapmak üzere boru ve malzeme alımı.

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK HİZMETLERİ
Gıda, tarım ve hayvancılık hizmetleri; Hayvan Hastalık ve Zararları ile Mücadele Projesi, Arı Kovanı Alımı Projesi, Damızlık Koç Alımı Projesi, Bağcılığın Geliştirilmesi Projesi. Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi.

SOSYAL HİZMETLER
Sosyal Hizmetlerde barındırılan çocuklar için konut kiralanması(Çocuk Evi) Projesi, Mikro Kredi Projesinin devamının sağlanması”

OKUL YAPTIRILACAK.

Açıklamada ayrıca 18 adet yeni kanalizasyon tesisinin yapılacağı, 1 adet ilköğretim okulunun yapılacağı. Mevcut okullarda bakım ve onarımlar yapılacağı, spor salonlarının bakım ve onarımının gerçekleştirileceği, Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yararlanılan mobese güvenlik sistemlerinin bakım ve onarımının yapılacağı bildirildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu