Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki din görevlileri şehit ailelerini ve gazileri derneklerinde ziyaret etti.
CAN KARŞILIĞINDA ELDE EDİLİYOR
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden İl Müftüsü Bekir Gerek, “Dinimizce ve kültürümüzce manevi rütbelerin en büyüğü şehitlik ve gaziliktir. Çünkü bu rütbeler can karşılığında elde edilmektedir. Şehit Yüce Allah’ın huzurunda diri olarak hazır bulunup rızıklanacağı ve cennete gideceğine şahadet olunduğu için bu adı almıştır.
ALBÜM HAZIRLANDI
Dolayısıyla şehitlerimiz, Allah katında Peygamberlikten sonra gelen yüce makamdır” sözleriyle şehit ailelerini teselli eden Gerek, “Ziyaretimiz vesile bir kez daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Şehit ve gazilerimizin anne ve babalarına da böyle evlat yetiştirdikleri için kutluyorum” dedi. Düzenlenen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, 2014 Yılı Şehitler Haftası anısına hazırladıkları Kırıkkale şehit ve gazileri albümünü İl Müftülüğüne hediye etti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu