Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Projelerimizin hepsini hayata geçireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında pvc pencere kapı üretici esnafını ve toprak mahalle de hizmet veren esnafları ziyaret etti

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

İlk olarak pvc kapı pencere üreteci esnafını ziyaret eden Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, burada projelerden bahsederek Kırıkkale’nin gelişimi ve şehirleşmek için AK Parti istikrarının devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Esnaflardan yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Oğuz Köksal, vatandaşın teveccühünden dolayı memnun oldular.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Esnaf ziyaretlerinde, Kırıkkale’de ardiyeciler sitesinin kaldırılması ve o alana yapılacak park ve dinlenme alanlarından bahseden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale’miz inşallah önü açık bir şehrimiz. Gelişimini hep birlikte görüyoruz. Biz bu kutlu yolun temsilcileriyiz. Halkın adamıyız. Halkın içinde olan insanlarız. Bende esnafım. Sıkıntılarınızın hepsini biliyorum. İnşallah kimin ne sıkıntısı varsa hepsini tespit edip, ortak kanaatleri hayata geçirmeye çalışacağız” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZECEK PROJELER ÜRETTİK

Kırıkkale için onlarca proje ürettiklerini ifade eden Mehmet Saygılı, “Bu projeler hakikaten Kırıkkale’nin en önemli sorunlarını çözecek projelerdir. Bu projelerimizi kamuoyuna takdim ettik. İnşallah Allah nasip ederde göreve geldiğimizde hepsini birer birer hayata geçireceğiz. Daha fazlasını yapmak içinde gayret sarf edeceğiz. Hükümetimizin desteği ve Belediyemizin gücü ile tüm sıkıntıları gidermeyi hedefliyoruz” dedi.

SORUNLARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise yaptığı konuşmada, Kırıkkale’nin kökleşmiş sorunlarını son 10 yılda çözüldüğünü ifade ederek, “Biliyorsunuz ki hepimiz burada yaşıyoruz. Kökleşmiş sorunlar bu 10 yıllık süreçte çözüldü. İnşallah Mehmet Saygılı kardeşimiz, hali hazırda olan sıkıntılarında üzerine giderek, çözüm üretecek. AK Parti, profesyonel belediyeciliği halk ile buluşturdu. İnşallah bu istikrar sürecek” şeklinde konuştu.

TÜM SORUNLARA EL ATACAĞIZ

Düzenlenen esnaf ziyaretlerinde, bazı esnaflar sorun ve sıkıntılarını dile getirdiler. Bu konularda çözüm üreteceklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Biz sorunlara çözüm için geliyoruz. İnşallah ve ben ekibim, Kırıkkale’nin tüm sorunlarına el atacağız. Hepsini çözüme kavuşturmak için çalışacağız. İnsan odaklı Belediyecilik yaparak, Kırıkkale’nin her kesimini kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu