Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Rant sağlamayacak tek aday benim’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti(DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, Kaletepe Mahallesi’nde toplantı yaptı. Seçmenleri ile bir araya gelen Eroğlu, adaylar içerisinde son demini yaşayanların olduğunu ifade ederek, “Kırıkkale’yi yemeyecek, rant sağlamayacak bir aday varsa, o aday vallahi de billahi de o benim.” diye Kaletepeli vatandaşa seslendi. 
 ‘İŞ YAPACAK ADAYA OY VERİN’
Geçmişte siyasetle pek alakası olmadığını ancak Kırıkkale Belediyesi’nin nasıl yönetilmesi gerektiğini çok iyi bildiğini dile getiren DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, sadece hizmet için geleceklerini söyledi. Yerel seçimde parti gözetilmemesi gerektiğini düşündüğünü ifade eden Eroğlu, öncelikle kimin hizmet edeceğine kanaat getirip ona oy verilmesini gerektiğini söyledi.
YAŞLILARA ÜCRETSİZ TAŞIMACILIK‘Rant sağlamayacak tek aday benim’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sadece kaldırım yaparak belediyecilik olmayacağını kaydeden Eroğlu, “İçme suyuna yıllardır çare buluyorlar. Hala halkımız taşıma su içiyor. Demek ki su sorunu devam ediyor. Evlerde akan suyu vatandaş içebiliyorsa, sözümüzü geri alıyoruz. Ayrıca Türkiye’de toplu taşıma olmayan il Kırıkkale. Başkan olursam bunu çok ivedi gerçekleştireceğim. Yaşlı ve engellileri ücretsiz olarak taşıyacağız.” dedi.
‘KALETEPE’Yİ GELİŞTİRECEĞİM’
Belediyede büyük rantların döndüğünü ve bu yüzdende Kırıkkale’nin bir türlü gelişmediğini belirten Eroğlu, kendisinin başkan olması halinde bunların önüne geçeceğini söyledi. Eroğlu, “Alt geçit ve üst geçitler yapacağız. Engelli ve yaşlılar için, asansörlü üst geçitler olacak. Kaletepe’yi geliştireceğim. Zamanında buraya Çankaya gözü ile bakılmıştı fakat gelinen noktada evlerin değeri çok düşük. Parklarımız ve eğlence merkezleri yok.  Emekliler için rahat oturabileceği ferah yerler yapacağım, çaylar ücretsiz olacak.” diye konuştu.
‘SON DEMİNİ YAŞAYAN ADAYLAR VAR’
“Buraya gelip son demini yaşayan adaylarımız var. Başkan olduğunda bunlar bir şey yapmayacak. Başa gelince kendi için çalışacak, Kırıkkale’ye bir şey yapmayacak ve ‘zaten bundan sonra aday olmayacağım’ diyecek ve Kırıkkale’ye bir hizmet bile yapmayacak adaylar var. Kırıkkale’yi yemeyecek, rant sağlamayacak bir aday varsa, o aday vallahi de billahi de o benim. Bazıları ekmek veriyor vatandaşa. Benim vatandaşım ekmeğe muhtaç mı, satılık mı? Bir oyun nereye gittiğini bilmiyorsanız, ertesi günü vicdan azabı çekecekseniz, o okulun sandığına gidip oy atmayın. 5 yıl pişman olmamak için, o bir oyu bile vicdanınızı dinleyerek oy verin. O yüzden bu seçim çok önemli.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu