Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlık çalışanlarına Başkan Saygılı’dan jest

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Koranavirüsü salgınına karşı büyük özverili çalışma sergileyen sağlık çalışanlarına moral vermek için hastaneleri ziyaret ederek meyve ikramında bulundu.

 

MEYVE SEPETİ HEDİYE ETTİ

Dünyayı etkisi altına alan korana virüsüne karşı aralıksız çalışan ve büyük özveri sergileyen sağlık çalışanları bu fedakârca tavırlarından dolayı taktir topluyorlar. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastane yetkililerini ziyaret ederek çalışanlar için hazırlanan meyve sepetlerini ikram etti, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

ÖZVERİYLE GÖREV YAPIYORLAR

Salgına karşı en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarının verdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “İlimizde ki bütün doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız taktire şayan fedakarlık göstermekteler. En riskli meslek olmasına rağmen görevlerini fedakarca ve büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı onlara Kırıkkale halkımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Saygılı tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’a, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde ise İl Sağlık Müdürü Doktor Murat Ağırtaş’a meyve sepeti ikram etti. Sağlık çalışanları Belediye Başkanı Saygılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x