Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Şampiyonluk maçı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Normal sezonu eşit puanda tamamlayan Türk Metal Gençlikspor ile Kırıkkale Yahşihanspor şampiyonluk için sahaya çıkıyor.
FİNAL MÜCADELESİ
Kırıkkale 1. Amatör Küme’de normal sezonu rakiplerini farklı galibiyetlerle geçen ancak birbirilerini yenemeyen iki ekibin şampiyonluk heyecanı yarın oynanacak müsabakada en üst seviyeye çıkacak. Türk Metal Gençlikspor ile Kırıkkale Yahşihanspor’u karşı karşıya getirecek mücadele saat 14.30’da Başpınar Stadı’nda başlayacak. Mücadeleye taraftarların da yoğun katılım yapması beklenirken, Kırıkkalespor’un baraj maçındaki rakibi de belirlenmiş olacak.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Zorlu mücadele öncesi iki ekip de son çalışmalarını dün tamamladı. Çalışmalarını Yahşihan Sentetik Saha’da sürdüren Kırıkkale Yahşihanspor’da futbolcuların isteği ve performansının üst düzey olması, Antrenör Bülent Ayan’ın yüzünü güldürüyor. Ayan zorlu mücadele öncesi rakip takımın güçlü bir ekip olduğunu dile getirerek, “İki ekipte son ana kadar mücadele etti. Sonuç ne olursa olsun önemli olan Kırıkkale’nin kazanmasıdır” yorumunda bulunmuştu.
DOSTLUK MESAJLARI
Dostluk mesajı Türk Metal Gençlikspor Antrenörü Hasan Basri Kara tarafından da verildi. Kırıkkale Yahşihanspor’un güçlü bir ekip olduğunu dile getiren Kara, “Bizlerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Pazar günü Kırıkkale’ye hangi sonuç hayırlı olacaksa o gerçekleşsin. Dostluk ve centilmenlik çerçevesinde final niteliği taşıyan bir müsabakaya çıkacağız. Umarım, kümemizde kaliteli takım sayısı artar” demişti.
KUPA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Şampiyonun belirleneceği ve kupa törenin düzenleneceği müsabakaya spor kamuoyunun önemli isimleri, ASKF yöneticileri, il idarecileri ve çok sayıda futbolseverin katılması bekleniyor. Hafta sonu oynanacak final niteliğindeki müsabakanın sonucu aslında şampiyonu belirlemekle kalmayacak. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımın belirlenmesinde de önemli bir rol oynayacak. Amatör Küme’nin şampiyonu olacak ekip, Kırıkkalespor ile baraj maçı oynayacak.

Başa dön tuşu