Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Şantaj, tehdit ve sindirme var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kanal 24 Televizyonunda gündemle alakalı soruları yanıtladı. Atalay, “Bugün baktığımızda bir dini hizmet grubundan sonra siyasi bir yapı var. Şantaj var, tehdit var, sindirme var” dedi.
BÜYÜK KOALİSYONUN PARÇASI
Devlet Bakanı Beşir Atalay, 24 televizyonunda katıldığı programda paralel Gülenciler büyük koalisyonun parçası yapıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Atalay’ın konuşmasından öne çıkan bölümler: “İçeride ve dışarıda bir koalisyon. Sadece içeride olsaydı bu kadar ileri gidemezdi. Çok kapsamlı bir koalisyon. Özü de şu: Türkiye’yi gittiği bu kutlu yolda engellemek. Bu dinleyenlerin cezası verilsin bizimle ilgisi yok diyorlar ama bakıyorum gazetelerine televizyonlarına bunları sahipleniyor, kullanıyorlar.
CEMAAT DEĞİL ŞANTAJ YAPAN SİYASİ YAPI
Bugün baktığımızda bir dini hizmet grubundan sonra siyasi bir yapı var. Şantaj var, tehdit var, sindirme var. İnsanlarla ilgili bir dosyalama, fişleme yapıp sonra bunu kullanma. Dini bir cemaat değil polise istihbarat teşkilatına yerleşmiş, insanlarla ilgili veriler toplayıp bunu kullanıyorlar. Şu anda görüntü bu.
BENİ DE DİNLEYİP BİR YERLERE SERVİS ETMİŞLER!
Benim başkalarıyla görüşmemi kaydedip servis ettiklerini biliyorum. Birileriyle ilgili konuşmaları kaydedip kullanmış, servis etmişler. Benim hanımımla konuşmam var. Bunlar kaydedilmiş.
BUNLARIN YAPAMAYACAĞI BİR ŞEY YOK!
Emniyet teşkilatında öteden veri şöyle bir düşünce var: Bunların yapmayacağı bir şey yok. Her şey meşru, gibi sözler söyleniyordu, bunlar doğru. Şu anda TİB, Emniyet tüm faaliyetler takip ediliyor. 500-600 bin kişi dinlenmiş. Bana göre bu sayı daha da artacak. Hiçbir somut veri, deli olmadan insanlar dinlenmiş. Bir hâkim dinleme kararı verecekse somut delil göstermek zorunda”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu