Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Güzellik ve bakımın adresi Elizya

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ilklere imza atan Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, uzman kadrosu ve cihazları ile kısa sürede kendini ispatladı. Kalite ve hijyenden ödün vermeyen Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, Kırıkkaleli bayanların son bir yılda en çok tercih ettiği güzellik merkezi haline geldi.

 Güzellik ve bakımın adresi Elizya - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

SUSUZ VE KURU MANİKÜR-PEDİKÜR
Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, Kırıkkale’de ilkleri bir bir gerçekleştiriyor. Avrupa standartlarında hizmet veren Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi, Türkiye’de sadece 5 firmada bulunan cilt yapılandırma cihazını bünyesinde bulundurarak, farkını ortaya koyuyor. Elizya Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi Eda Aytekin, Kırıkkale’de fiyatların daha ucun olduğunu ve bu piyasada yine rekabet ederek, kalite, güven ve dürüstlükten ödün vermediklerini söyledi. Kırıkkale’de hiçbir güzellik merkezinde olmayan cihazları bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Estetisyen Aytekin, susuz kuru manikür-pedikür yaptıklarını ve bunun Kırıkkale’de ilk olduğunu söyledi.

 Güzellik ve bakımın adresi Elizya - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

TIRNAK BATMALARINA ACISIZ SON
Cilt yapılandırma cihazının Türkiye’de sadece 5 firmada mevcut olduğunu ve bunlardan birinin de kendi firmalarında olduğunu dile getiren Aytekin, bu hizmeti Kırıkkaleli bayanlara sunmaktan gurur duyduklarını söyledi. Aytekin, “Lipolozer bölgesel zayıflama yani yağ yakma cihazı Kırıkkale’de sadece bizde. Tırnak batmalarına acısız son. Buda Kırıkkale’de bir ilk ve sadece biz yapıyoruz. Tırnakları acısız bir şekilde alıyoruz. Bir çok kişi memnun kaldı, hala da devam ediyoruz. Firma olarak sektörsel deneyim ve başarımızı borçlu olduğumuz doğruluk, güven, dürüstlük ve güler yüzlülük ilkelerinden ödün vermeden çalışıyoruz. Tüm cihaz ve ekipmanları yakından ederek, salonumuzda muhafaza ettik.” dedi.

 Güzellik ve bakımın adresi Elizya - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Aytekin, “Avrupa Birliği’nin yeni dönemindeki standartlarına uygun son sistem teknolojiye sahip Türkiye’de bile sayılı bulunan cihazlarımızla ve uzman kadromuzla seçkin müşterilerimize sunmayı hedef bildik. Elizya ailesinin en önemli ilkeleri, müşteri memnuniyeti ön planda tutmak ve kusursuzluğa ulaşma çabasıdır. Salonumuzda en iyiyi sunmak için yola çıkmış ve bunu kısa sürede gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Elizya güzellik olarak kendi piyasamız diliminde kalite üstünlüğüne sahip olmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız  işi tek seferde doğru yapmayı, sağlıklı bir şekilde ilişki kurmayı ve yeni teknolojiyi takip ederek salonumuza getirmeyi amaç edindik ve bun başardık.”
 
KALİTELİ, DÜRÜST VE ŞEFFAF HİZMET ANLAYIŞI
“Sürekli eğitim olarak seminerlere katılıyoruz. İyileştirme yöntemlerini kullanarak devamlı gelişmeyi, yenilemeyi sağlayan bir yönetim ve iletişim sistemi örneği veriyoruz. Güvenilen güzellik salonu arayışını kaliteli, dürüst, şeffaf ve farklı hizmet anlayışımızla karşılayan müşteri haklarına saygılı ve hijyenik güzellik hizmeti veren ismini kurullaştırmayı ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir işletmeyiz.”

0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu