Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Şehit Duman Anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gölbaşın yakınlarında helikopter kazasında şehit düşen Pilot Binbaşı Ahmet Duman, şehit oluşunun 40. gününde anıldı.

ASKERİ GAZİNODA ANMA PROGRAMI
17 Aralık 2013 tarihinde Ankara Gölbaşı yakınlarında periyodik bakım uçuşu yaptığı sırada yüksek gerilim hattına çarparak düşen helikopter kazasında şehit olan Pilot Binbaşı Ahmet Duman için ailesi tarafından Şehit oluşunun 40. gününde Kırıkkale askeri gazinosunda Mevlidi şerif ve Kuranı Kerim okutuldu.

YOĞUN KATILIM
Şehidimiz için Atatepe Camii Din görevlileri Yüksel Yiğitel ve Murat Çiğdemtepe tarafından okunan Mevlidi Şerif ve Kuranı Kerim sonrası ailesi tarafından misafirlere yemek ikramı yapıldı. Askeri Gazinoda düzenlenen program sonrası Şehidimizin Kırıkkale Şehitliğinde bulunan kabri ziyaret edildi. Şehidimizin ailesini, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Şehit ve Gazi aileleri ile Şehidimizin akrabaları ve komşuları yalnız bırakmadılar. Şehitlikteki ziyarette Din görevlisi Yüksel Yiğitel tarafından Kuranı Kerim okundu ve dua edildi.

Şehit Duman Anıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYALNIZ BIRAKMADILAR
Şehitlik ziyaretinde, Şehidimizin babası Hayrullah Duman “Yavrumun Şehit olduğu haberi geldiği andan itibaren ailemizi yalnız bırakmayan, acılarımızı paylaşan başta Sayın Valimiz Ali Kolat ve Garnizon Komutanımız Yücel Karauz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Özellikle daha önce benim gibi aynı acıyı yaşamış olan ilimizdeki Şehit ve Gazi ailelerine ve Derneğimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu