Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Şimşekler’de Hedef 3 Puan

Türkiye Futbol Federasyonu SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu SporToto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayacak. Sahadan 3 puan almak isteyen şimşekler, geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı puan kaybını telafi etmek istiyor.

YARIN 14.00’TE OYNANACAK
2019-2020 futbol sezonuna başarılı bir giriş yapan ve lig başlarında yakaladığı yüksek performansını birlik ve beraberlik içerisinde sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor,

35 puanla grubunun lider konumunda. Yarın saat 14.00’te Fikret Karabudak Stadyumunda 21 puanla ligin 7’nci sırasında yer alan Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Sahadan 3 puan almak isteyen şimşekler, puanını 38’e yükseltmek isteyecek.

İNANAN ŞEHRİN İNANAN TAKIMI
Karşılaşmanın yönetici hakemlik görevini Metehan Ayyürek yapacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Muhammet Mahmut Delimazı, Gökberk Çelikbaş, Murat Durgutluoğlu yapacak.Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında en yakın takipçisi Ankara TKİ karşısında puan kaybeden şimşekler, bu hafta kendi sahasında rakibi karşısında puan ve puanlar arayacak. 90 dakika sonucunda hanesine puan yazdıran taraf olmak isteyen şimşekler, son hazırlıklarını da tamamladı.

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, “İnanan şehrin, inanan takımı” sloganıyla sezon sonunda Kırıkkale’ye şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyor. Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini ve yapılan transferlerle birlikte antrenmanların da tamamlandığını ifade eden teknik direktör Hasan Basri Kara, “Yarın kendi sahamızda oynayacağımız maçta gülen taraf biz olmak istiyoruz. Oyuncularımız son hazırlıklarını tamamladı. Maçtan galibiyet alarak geçtiğimiz hafta aldığımız puan kaybını telafi etmek istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x