Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Sizi unutanı siz de unutun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KÖPRÜKÖYLÜLER BELEDİYELERİNİ GERİ İSTİYOR

 

MHP’liler Çelebi ve Karakeçili İlçesi’nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. MHP’li adaylar, “Bizi seçimden sonra unuttular” diye sitemde bulunan vatandaşları, “Sizi unutanı, siz de unutun. Kırıkkale’nin ve ülkenin geleceği MHP’ye destek verin” diyerek teselli ettiler.

 

ORMANIMIZI BİLE SATTILAR

MHP’lilerin dünkü seçim çalışmalarının ilk durağında Çelebi İlçesi vardı. Çelebi İlçesi’nde pazaryerindeki ve ilçe merkezindeki esnafları gezen MHP’liler burada bir kahvehanede ilçe halkıyla bir araya geldiler. “Bizi seçimden sonra unuttular, ormanımızı bile sattılar” diyerek MHP’li adaylara şikayette bulunan Çelebililer, 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek vereceklerini söylediler.

 

DEDİNİZ Mİ?

Burada kısa bir konuşma yapan MHP Milletvekili adayı Avukat Abdullah Pekgöz, siyasilerin Kırıkkale’yi ilgisiz bırakmalarındaki en büyük nedenin vatandaşların siyasilere hesap sormaması olduğunu dile getirerek, “AKP 13 yıldır iktidarda ve siz onlara bu süre içerisinde destek verdiniz. Peki seçtiğiniz vekiller kaç kez buraya geldiler? Ya da geldiklerinde hiç karşısına geçip hesap sormayı denediniz mi? ‘Bize verdiğiniz vaatleri yerine getirmediniz’ dediniz mi? Kim olursa olsun, korkmayın ve hesap sorun. Çünkü hesap sorduğunuz kişiler sizlerin vekilleridir” dedi.

 

MHP’YE DESTEK VERECEKLERİNİ SÖYLEDİLER

Çelebi İlçesi’nde hükümet konağını da ziyaret eden MHP’liler burada İlçe Kaymakamı Ayhan Abatay ile görüştüler. Daha sonra Köprüköy’ü ziyaret eden ve köy halkı ile bir araya gelen MHP’liler halkın istek ve sorunlarını dinlediler. MHP’lilere, “Belediyemizi geri istiyoruz. Cenazemizi bile kaldırırken büyük zorluklar yaşıyoruz. Lisemizi de buradan götürdüler” diye şikayette bulunan Köprüköylüler, 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek vereceklerini söylediler.

 

MİLLETİN İSTEKLERİNDEN KAÇTILAR

Karakeçili İlçesi’ne geçen MHP’liler burada ilçe meydanında halkla bir araya geldiler. Burada bir konuşma yaparak 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreçte vatandaşın koalisyon tiyatrosu ile kandırıldığını ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, “AKP bize koalisyon kurmak için gelmedi. MHP hiçbir zaman milletin isteğinden kaçmadı. Biz milletimizin istediği şartları AKP’ye sunduk ancak onlar adaletten ve milletin isteklerinden kaçtılar. Bunun en büyük nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” dedi.

 

SAHİP ÇIKAMADI

AKP’li Ramazan Can’ın seçildiği takdirde 4’üncü dönemi olacağına dikkat çeken Göçer, “Ramazan Can’ı seçim çalışmaları haricinde kaç kez gördünüz? Bu kadar yıl milletvekilliği yaptı, Kırıkkale’ye ne kazandırdı? Kazandırmayı bırak kendi memleketinin belediyeliğine bile sahip çıkamadı. Vatandaşlar bunları iyi görmeli ve 1 Kasım’da oyunu ona göre kullanmalı” diye konuştu. MHP’liler günün sonunda Keskin İlçesi’nde iki ayrı taziye ziyaretinde bulundular. İlçe gezilerine MHP Milletvekili adaylarının yanı sıra Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer’in yanı sıra partililer de yer aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu