Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

SYDV ve İŞKUR işbirliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sosyal Yardımlaşma Vakıf Başkanlığında görev alan Sosyal İnceleme Görevlileri tarafından, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline “Sosyal Yardım Uygulamaları” konulu eğitim verildi.

DAHA ÇOK ROL ALINMALI

Eğitimin kapanış  toplantısına Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu ile Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Murat Kılıç katıldı. Toplantıda Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, önceki hafta İŞKUR personeli tarafından verilen “Sosyal Yardımlar ile İstihdamın Etkinleştirilmesi” konulu eğitimin önemine dikkat çekerek SYDV ile İŞKUR’un bir bütün olarak çalışıp birbirini tamamlaması gerektiğini söyledi. Ayrıca SYDV’nin vatandaşlara iş kurması yönünde daha çok rol alması gerektiğini vurguladı.

SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu ise İŞKUR olarak SYDV ile koordineli çalışmaya her zaman hazır olduklarını, vatandaşlara her geçen gün daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. Toplantının sonunda eğitime katılan İş ve Meslek Danışmanlarına Kırıkkale Vali Yardımcısı Aslaner, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu ile Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Murat Kılıç tarafından eğitim katılım sertifikası verildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu