Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Tarihin en yüksek oyunu alacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Teşkilatı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarını tanıttı. Toplantıda Başbakan Erdoğan’ın Kırıkkale’ye gelişinin hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden İl Başkanı Mehmet Demir, “Büyük bir buluşma mitingi düzenleyeceğiz” dedi. Belediye Başkan Adayı Saygılı ise seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, “AK Parti, Kırıkkale tarihinde yerel seçimlerde alabileceği en yüksek oyu alacak”
 NÜFUSUMUZUN YÜZDE 50’Sİ BAYAN
Öğretmenevi Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, il ve merkez ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy, Merkez Belediye Meclisi Adayları ile tüm İl Genel Meclisi adayları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Demir, “AK Parti’nin listelerine baktığımız zaman gençliğe ve kadına çok önem veren bir partidir. Nüfusumuzun yüzde 50’sinden fazlası kadınlarımızdan oluşuyor. AK Parti’nin oyları içerisinde kadınlarımızın çok büyük bir oy ağırlığı var. Partimizin kurumsallaşmasında ve bugünlere gelmesinde kadınlarımızın çok büyük bir etkisi var. Ben bu kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.
‘GENÇLERE VE BAYANLARA GEREKEN ÖNEMİ GÖSTERDİK’
Bayan ve gençlere gereken önemi gösterdiklerini ifade eden Demir konuşmasını şöyle sürdürdü; İl Genel ve Belediye listelerinde 11 tane bayan arkadaşımız var. 11 bayan kardeşimizin 1’i Keskin Belediye Başkan Adayı, 1’i İl Genel Meclis Üyesi Adayı ve 9’u ise Belediye Meclis Üyesi Adayıdır. Genç kardeşlerimizde İl Genel ve Belediye listelerinde yerlerini aldı. Gelecek seçimlerde bu sayılarımız daha da artacak. Kırıkkaleli seçmenlerimizin bu tabloyu göz önüne alacağını umut ediyorum”
‘BÜYÜK BULUŞMA MİTİNGİ’
Başbakan Erdoğan’ın Kırıkkale’ye gelişinin hazırlıklarını sürdürdüklerini açıklayan Demir, “4 Mart Salı günü Başbakanımız liderimiz saat 16.00’da Kırıkkale’ye geliyor. Bizler Başbakanımızla büyük bir buluşma mitingi yapacağız. 2 günden bugüne kadar adayımız seçim çalışmalarını aksatmadan programlarını yürütüyor. Bizler de teşkilat olarak bu çalışmaları yürütüyoruz. Mitingimiz ile ilgili 15 bin Türk Bayrağı, 15 bin AK Parti Bayrağı, 5 bin tane yağmurluk ve alanı süsleyecek malzememizi temin ettik. Mitingimizi en güzel şekilde sonlandıracağız. AK Parti ailesinin çok uyanık olması lazım. Başbakanımıza, liderimize edepsizce saldırılar oluyor. Allah’ın izni ile AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bu ve bunun gibi güçlerle mücadele etti. Hepsini halkımızın desteği ile bertaraf etti. Bunun da üstesinden gelecek. Seçime 1 ay gibi bir süre kaldı. Onun için 30 Mart’ta AK Parti karşıtlarına hep beraber gece gündüz çalışarak gereken dersi vereceğiz” şeklinde konuştu.
‘YAPILABİLİR PROJELERİ AÇIKLAYACAĞIZ’
Daha sonra konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise şunları söyledi; “Bizler hizmete talibiz. Bizlerin nefsi ile bir işi olmaz. En iyi hizmeti nasıl yapabiliriz diye gece gündüz çalışırız. Makam, mevki ve koltuklar gelip geçicidir.  AK Parti’nin de AK Parti olmasının en büyük sebebi budur. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de en iyi hizmeti yapabilmek için hepimiz gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu seçimden sonra o emanet bize verilirse elimizden gelen bütün gayreti yapacağız. Hep beraber girmediğimiz, ev, sokak, cadde kalmayacak. Buradaki seçim bir yerel seçim olmaktan çıktı. Bugünkü seçim memlekete sahip çıkma seçimidir. Dünya Müslüman ve güçlü bir ülke istemiyor. Örneği Türkiye, örnek lideri de Sayın Başbakanımızdır. Vatandaşımız çok bilinçli ve her şeyin farkındadır. Yaşlı teyzelerimiz ve amcalarımız sabahlara kadar dua ediyorlar. Çünkü bu memleket bizim. Biz iktidar partisiyiz ve hizmete talibiz. Öyle her türlü vaatte bulunmayız. Ayaklarımız yere basmalı ve yapılabilir projeler çıkarmamız lazım. AK Parti, Kırıkkale tarihinde yerel seçimlerde alabileceği en yüksek oyu alacak. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim”
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
11 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
omer
omer
1 Mart 2014 02:47

bu sene kırıkkalede iki beledıyenız var biri yahşıan biride bahşılı baska olmuyacak hiç merak etme..

Hasan
Hasan
28 Şubat 2014 19:35

Neyin istikrarı ? İşsizlik,yolsuzluk,adam kayırma… Hizmet yok,halk otobüsü yok,park yok,otopark yok,şehir merkezi bile düzensiz,çeşmelerden pas akıyor…

Hasan
Hasan
28 Şubat 2014 19:28

Mahir Başkan gümbür gümbür geliyor maşallah.Siz otobüs minibüs tutmaya çalışın 🙂

Hasan
Hasan
28 Şubat 2014 19:26

Her köyden 1 minibüs adam 🙂 Geçmiş olsun diyorum şimdiden sizlere.

Çok güldüm
Çok güldüm
28 Şubat 2014 11:41

Bunu yazın ve gerçekleri görün Kırıkkale belediye başkanı Mustafa pekdoğan keskin belediye başkanı Bülent altınışık

Çok güldüm
Çok güldüm
28 Şubat 2014 11:39

Evet evet alırsınız çok oy size tarihi bir ders verecek bu sefer Kırıkkale ve keskin bakalım o memlekette durabilecekmisiniz. Size verdiğim oylar haram olsun bir memleketin kaderiyle böylemi oynanır…

murat dag
murat dag
28 Şubat 2014 11:34

iki donemdir ak parti kirikkaleye ne yapti sifir isci memur maasini alamadi hizmet sifir bunlar yuzssuzler ne yuzle oy isterler en iyisi pekdogan tekrar pekdogan mustafa pekdogan

mstf
mstf
28 Şubat 2014 10:07

en az 3 seçim akp ye oy verdim rüşvet olmucak yolsuzluk olmucak garibanın hakkı yenmicek diyerekten sanırım bdp milletvekilleri o kadar hoşuma gidiyoki gündemden hiç düşmüyolar ben ne kırıkkale milletvekillerini nede içanadolu milletvekillerini bizim hakkımızı savunurken mecliste konuşurken görmedim. zaten kırıkkale için akp nin yetersiz olduğu resmi bi şekilde kanıtlanmış milletvekili sayımız akp döneminde 3 düşmüştür.

Başa dön tuşu