Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Tufan;Halk Hesap Soracak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anavatan Partisi Kadın Kolları Başkanı Melek Sultan Tufan ve beraberinde 300’e yakın üye, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a destek verdi.  Tufan, ““Parayı Lidyalılar buldu ancak ayakkabı kutusunda saklamayı AK Partililer buldu” diyerek gönderme yaptı. Pekdoğan ise, “Halk bunların hesabını soracak” dedi.

Tufan;Halk Hesap Soracak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri300 KİŞİLİK KATILIM
30 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere katılmayacak olan Anavatan Partisi’nin kadın kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Pekdoğan’a destek olacaklarını açıkladı. Kadın Kolları İl Başkanı Melek Sultan Bozkurt ve beraberinde 300’e yakın üye Pekdoğan’ın seçim bürosuna gerçekleştirdikleri ziyaret ile destek sözü verdi. Ülkenin kaosa sürüklendiğini ve bölünme aşamasına getirilmeye çalışıldığını belirten Kadın Kolları Başkanı Tufan “Parayı Lidyalılar buldu ancak ayakkabı kutusunda saklamayı AK Partililer buldu” dedi.

‘KURTULUŞ 30 MART’TA’
Yolsuzluk, hırsızlık ve hainlik sürecinde bulunan ülkenin kurtuluşunun 30 Martta sandıkta olacağını belirten Tufan Kırıkkale’nin de iç açıcı bir durumda olmadığını, çamur içindeki mahallelerden dar sokaklara, alın terinin karşılığı olan maaşı ödenmeyen belediye işçisinden mağdur Kırıkkale halkına kadar birçok sorun ile baş başa bırakılan vatandaşların kurtuluş için gözünü açtığını söyledi. Partilerinin seçime katılmaması nedeniyle kendilerinin üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Mustafa Pekdoğan’a destek olacaklarını belirten Tufan Kırıkkale’nin kurtuluşunun Pekdoğan ile mümkün olduğunu söyledi.

‘NE MUTLU KIRIKKALELİYİM DİYENE‘
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek söze başlayan MHP Belediye Başkan Adayı Pekdoğan ise kendisine gösterilen bu güven duygusunu boşa çıkarmayacağının altını çizdi. Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de etkin bir rol aldığını ve fikirlerine her zaman ihtiyaç duyulduğunu belirten Pekdoğan Kırıkkale’de ayrı gayrı bir tutumun yerini 71 çatısı altında birleşen bir vatanperverliğe bıraktığını belirten Pekdoğan “Ne mutlu 71’liyim diyene, ne mutlu Kırıkkaleliyim diyene” dedi.

Tufan;Halk Hesap Soracak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘HESAP SORACAĞIZ’
Geçmişinde yaptığı hizmetlere kat be kat fazlası ile devam edeceğini belirten Pekdoğan, “Daha iyi hizmetler yapacağımdan kuşkunuz olmasın. Bir konuda herkesin fikir sahibi olduğu, sizin görüşlerinize değer verildiğin ve sizin görüşlerinizin kararı etkileyeceği bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. Size soracağız, sizi dinleyeceğiz” ifadelerinde bulundu. Pekdoğan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Beşir Atalay ve adayına en iyi dersi Kırıkkale’de vereceğiz. Yapılanların hesabını soracağız” dedi.

‘GENEL BAŞKANDAN SELAM’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Halil Öztürk ise Anavatan Partisi Kadın Kolları Başkanlığının kendilerine destek olacağını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ilettiğini söyledi. Bahçeli’nin bu durum karşısında çok sevindiğini belirten Öztürk “Genel Başkanımız özellikle kadınlarımızın katılımından ve desteğinden son derece memnun. Sizlere selamını getirdim. Kırıkkale teşkilatımız için, Kırıkkale halkı için ve ülkenin kaderi için son derece önemli olan kadılar artık siyasette daha çok aktif hale geliyor. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Katılımlarınızdan ve desteğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu