Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Ülke İçin MHP’ye Oy Verin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir basın toplantısı düzenleyen DYP eski Milletvekili Hacı Filiz yerel yönetimler seçimlerinde MHP’nin adayı Mustafa Pekdoğan’ı desteklediklerini açıkladı. Bu seçimin sadece yerel yönetimler seçimi olmadığının altını çizen Filiz, “Meclisi susturdular ama milleti susturamayacaklar. Millet bu seçimde gereğini yapacaktır. Gelin ülke için MHP’ye oy verin” diye konuştu.

 MHP’YE OY AKP’YE DERS VERİN
19,20 ve 21. Dönem DYP Kırıkkale eski Milletvekili Hacı Filiz, Yıldızlar Sofrasında basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bir yandan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan, diğer taraftan seçimlerde neden MHP? Sorusuna açıklık getiren eski Milletvekili Filiz, ülkenin geleceği için tek adresin MHP olduğunu vurgu yaptı. Hükümete bir mesaj verilmesi gerektiğinin altını çizen Filiz, bunun yolunun ise sandık olduğunu, sandıkta ise adresin MHP olduğunu söyledi. Bu şartlarda Keskinlisi, obalısı, Kırşehirlisi, Yozgatlısı, Çankırılısı ve Kırıkkale’de yaşayan herkesin MHP’ye ve adayı Pekdoğan’a destek vermesi gerektiğini belirten Filiz, “Bu seçimi sadece bir yerel yönetimler seçimi olarak görmüyorum. Bu seçim vatandaşın Ak Partiye tepkisini koyacağı, belli bir hizaya çekeceği bir seçim olarak görüyorum” diye konuştu.

AK PARTİ İKTİDARINDAN NEDEN RAHATSIZIM?
Ak parti iktidarından Türk Milletinin bir evladı olarak rahatsız olduğuna vurgu yapan Filiz “Ak parti iktidarından Türk Milleti yerine Bu Millet, TC Devleti yerine Bu Devlet, Türk Bayrağı yerine Bu Bayrak demelerinden rahatsızım. Ak parti Türklüğü inkar eden Türk diye bir ırk yoktur diye konferanslar veren yöneticilerine ses çıkaramadıkları için rahatsızım. Çözüm süreci diye diye KCK-PKK-Öcalan ile yapılan anlaşma dolayısı ile Güney Doğuda yanlış politika gördükleri için rahatsızım. Mağdurum diye gelen Başbakandan Mağrur bir Başbakan yaratıldığı için rahatsızım. Başbakan kendisine yanlış yaptığını söyleyenleri hainlikle, darbe yapmakla, haşhaşilikle suçladığı için rahatsızım. Yolsuzluk soruşturmalarının önünü kapatmak için verdiği ölümüne mücadeleden dolayı rahatsızım” ifadesini kullandı.

PARALEL DEVLETİ YANLIŞ YERDE ARIYOR
Operasyonlardaki gelişmelere de dikkat çeken Filiz “Bakan, Bakan oğulları ve Halk Bankası Genel Müdürü hakkında savcılık yolsuzluk soruşturması açtı. Başbakan ne yapıyor yolsuzluk soruşturmalarının üstünü örtmek için bütün gücü ile müdahale ediyor ama Halk Bankası Genel Müdürü ayakkabı kutusundaki paraları, Buraya birileri koymuş benim haberim yok demiyor. TOKİ den sorumlu bakan ise istifa edecekse Başbakan etsin o emretti ben yaptım diyor. Başbakan komplo var diyor. Bunu paralel devlet yaptı diyor. Başbakan paralel devleti yanlış yerde arıyor. Güney Doğuya bir bak, Barzani ile miting yaptığın Kürdistan’a selam gönderdiğin Diyarbakır’a bir bak Sayın Başbakan. Çözüm süreci diyerek anlaşmaya çalıştığın KCK-PKK-Öcalan adamlarının cirit attığı Güney Doğuya bir bak Sayın Başbakan neler oluyor. Van’a bir bak Sayın Başbakan Belediye Başkan Adayına neler yapılıyor oraya bir bak. Adayın vallahi korkmuyorum diye bağırıyor. Şırnak’ta askeri araçlar yoldan geçerken etrafında PKK bayrakları sallıyorlar. Paralel yapımı arıyorsun yanlış yere bakma, Güney Doğuya bak Sayın Başbakan orada bulursun”.

ŞİİR OKUMAK İÇİN SIRAYA GİRMİŞTİNİZ
Bugünkü karalama kampanyası yapılanlar için geçmişte Başbakan’ın ve bakanların şiir okumak için sıraya girdiğini belirten Filiz “Dün Abant platformunda, Dün Türkçe olimpiyatlarında cemaati övmek için sıraya giren Bakanların vardı sen vardın Sayın Başbakan Ne oldu da dün hizmet hareketine şiirler düzerken bugün paralel Devlet, haşhaşi diyorsunuz. İşine gelmediği için şimdi Paralel Devlet diye suçladıkların Bugün yaklaşık 160 ülkede Türk okulları açtılar. Türkçe’yi öğretiyorlar, Kuran’ımızı öğretiyorlar, güzel ahlak öğretiyorlar. Senin yöneticin gibi Türk diye bir ırk yoktur demiyorlar, Okullar açarak Türkçeyi dünyaya yayıyorlar. Asıl 28 Şubat benimde milletvekilliğini yaptığım DYP’sinin kadrolarını ve seçmenlerini mağdur etti. Bu mağdurlar ordusu Doğru Yol Partilisi, Anavatan Partilisi. Ben bir şiir okudum mağdur oldum diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a her seçimde %25-%30 oy vererek Başbakanı desteklediler. Mağdur oldum diyen Başbakan oldu Mağrur bir Başbakan” sözlerine yer verdi.

GÜN BUGÜNDÜR, TEK ADRES MHP’DİR
Filiz “Bu seçimi ben sadece mahalli idareler seçimi olarak görmüyorum. Bu seçimlerin Başbakana ve çevresine çok iyi bir mesaj vereceğine inanıyorum. Başbakanın güney doğu politikasında yaptığı yanlışların hesabının MHP sine oy vermekle hedefine ulaşacağına inandığım için MHP diyorum. 1991 seçimlerinde desteğimi aldığım Mustafa Pekdoğan’a destek vermek için Mağdurdan mağrur yaratan DYP’si seçmenine sesleniyorum. Mağdurdan mağrur yaratan Anavatan Partisi seçmenine sesleniyorum, Dün Bozkurt işareti yapıp bugün yapmayanlar varsa onlara sesleniyorum, Gün Bugün, Milletvekilliğim boyunca binlerce gencin iş sahibi olmasında, binlerce hemşerimim sorunlarını çözmekte Allahımın da yardımı ile yapabileceklerimin en güzelini yaptım. Sizlerden kendi seçimlerimde illaha bana oy verin demedim ama bugün Ülkemizin selameti için Gün Bugün olduğu için, Oylarınızı vereceğiniz tek yer MHP diyorum” dedi. Ak Partiye üyeliği konusunda yapılan açıklamalara da açıklık getiren Filiz, Aydın Menderes’le birlikte Ak Parti’ye geçtiklerini, genel merkezde üye olduklarını ve geçtiğimiz günlerde ise istifa ettiğini kaydetti. Filiz önümüzdeki günlerde MHP ve adayı Mustafa Pekdoğan’ın kazanması için sahaya ineceğini belirterek “Ben bir şey söylediysem lafta bırakmak. Ben vefalı birisiyim. Mustafa Pekdoğan’ın kazanması, hatta seçimi farklı kazanması için üzerime düşeni yapacağım” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu