Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vatandaşı deneme tahtası yaptılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cep telefonuna sildiği halde 112’den sürekli uyarı mesajları gelen Haluk Aktaş isimli vatandaş, bu durumdan bir hayli şikayetçi. Başvurmadığı, ulaşmadığı yer kalmadığını ifade eden Aktaş, Türkiye’de 40-50 kişinin bu durumdan şikayetçi olduğunu söyledi.
‘ANKARA’DA YAYGIN TEST 112 UYARISI’
112’den ‘Deneme-1’, ‘Deneme-2’, Deneme-3’ şeklinde telefonuna sürekli mesaj geldiğini ve bu durumdan bir hayli şikayetçi olduğunu ifade eden Haluk Aktaş isimli vatandaş, mesajları sildiği anda tekrar yine aynı mesajın telefonuna geldiğini öne sürdü. Mesajlarda bazen de, “Ankara’da yaygın test 112 uyarısı” şeklinde ileti aldığını da belirten Aktaş, kullandığı operatöre başvurduğunu ancak onlarından durumdan bilgi veremediğini söyledi.
‘BİZDEN KAYNAKLI DEĞİL’
112’ye de gittiğini ve durumu izah ettiğini sözlerine ekleyen Aktaş, yine aynı cevabı aldığını ve kimsenin böyle bir mesaj göndermediğini söylediklerini anlattı. 112’nin “Bizden kaynaklı değil” diyerek, tüm operatörlere bu konuda bilgilendirme yaptığını söyledi. 112’nin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da kaydeden Aktaş, durumun çok ilginç olduğunu ve kimsenin bu konuda bilgi sahibi olmadığını söyledi. Aktaş, yinede her gün mesajları sildiği anda yeni mesajın geldiğini söyledi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu