Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

‘Canımızı vermeye hazırız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 99. yıl dönümü kutlamalarının en renkli yüzü Süleyman Demirel Anadolu Lisesi oldu. Askeri üniforma giyen öğretmen ve öğrenciler, “Vatanımız için canımızı vermeye hazırız” mesajı verdiler.
‘Canımızı vermeye hazırız’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
‘ÇANAKKALE GEÇİLMEZ’
Okul Müdürü Metin Taşcı ve öğretmenler Sinan Aldemir, Serkan Çelik, Banu Arıoğlu Emel, Yüce Görkem Durmuşoğlu ile 64 öğrenci askeri elbiseler giyerek günün anlamını yaşatmak için okul bahçesinde Çanakkale geçilmez konulu tiyatro sergilediler. Daha sonra üniformalı giysileri ile mangalar oluşturarak, saygı duruşu istiklal marşı okudular. Dev Türk bayrağı açan öğrenciler Kırıkkale Şehitliğinin yolunu tuttular.
‘Canımızı vermeye hazırız’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
‘ONUR DUYUYORUZ’
Şehirlikte İstiklal Marşının okunmasının ardından bir öğrenci şehitlerin ruhuna Kur’an okudu. Ellerinde karanfille gelen öğrenciler, şehitlikteki tüm şehitlerimizin ruhuna dualar ederek karanfil bıraktılar. Programları sonunda Şehitlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü Metin Taşcı, “Bu fikri bana ileten öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Bu asil davranışlarından onur duydum. Türk gençliğine yakışan bu faaliyetiniz yaşamınızda unutamayacağınız anılarınızdan olacağına eminim” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu