Genel

Yeni dönemde de desteklerimiz devam edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Av.Ramazan Can’ı ziyaret ettiler.

HABER: YELİZ ERDEM

Akdoğan “Geçmişten günümüze birlikte istişare içerisinde çalışmaktan dolayı onur duyduğumuz 22, 24, 25, 26, 27. Dönem Milletvekillerimizden Sayın Av.Ramazan Can’a T.C. Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde de başarılarının devamını dileriz. Bugüne kadar sağladığı desteklerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu ifade eder,  bugünden sonrada Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Sayın Bakan Yardımcımız ile istişare içerisinde çalışacak olmaktan mutluluk duyacağımızı ifade ederiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni dönemde de desteklerini devam ettireceğini ifade eden Bakan Yardımcısı Av. Ramazan Can “Kırıkkale Milletvekilliği yaptığım dönemde sürekli istişare içerisinde çalıştığım gibi bugünden sonrada istişare içerisinde olacağımızı ve bundan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu