Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Oturmaya değil çalışmaya var mısınız?’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

29 Mart 2014 Yerel Seçimleri’ne günler kala muhtar adaylarında da hareketlenme başladı. Kırıkkale’nin en çok sorunlu mahallesi olan Sanayi Mahallesi’nde sorumluluğu üstleneceğini ifade eden Mustafa Akçelik, mahallelilere seslenerek, “Oturmaya değil çalışmaya var mısınız?” dedi.
MUHTARLIĞA ÖNEMLİ İŞ DÜŞÜYOR
15 yıldır Sanayi Mahallesi’nde ikamet eden 39 yaşındaki muhtar adayı Mustafa Akçelik, Sanayi Mahallesi’nin, özellikle Sanayi Çarşısı’nın önemli sorunları olduğunu söyleyerek, “Bu konuda Belediyeye olduğu kadar muhtarlığa da iş düşüyor. Muhtar mahallelerin sorunlarını en iyi bilen, orada yaşayan halkın sıkıntılarını en yakından bilendir. Bu nedenle mahallemizin belli başlı sorunlarının çözülmesi konusunda üzerime düşeni yapmak ve yaşadığım mahalleyi geliştirmek için aday oldum.
‘SADECE MÜHÜR BASAN MUHTAR DEĞİL…’
Sanayi Çarşısı başta olmak üzere, mahallemizin belli başlı sorunlarını Belediye programına aldırarak, çözülmesi konusunda takipçi olacağım. Mahallemizi tüm gelişmelerden haberdar ederek, birliktelik oluşturacağım. Sadece mühür basan, adres gösteren, muhtarlık bürosunu vakit geçirme aracı olarak gören bir muhtar değil, her sokağındaki her taşı bilen, yediden yetmişe herkesi tanıyıp, sıkıntılarını bilen ve bu sıkıntıların çözümü için çaba gösteren bir muhtar olacağım” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
hasan coşar
hasan coşar
11 Şubat 2014 18:27

degerli muhtar adayımız mustafa akçelik gümbür gümbür geliyor 30 mart sabahıda insallah ipi gögüsleyecek

Başa dön tuşu