Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

1977’den beri aynı Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKEK) ve Kırıkkale alt yapısı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

YAKIN ZAMANDA TÜM KAPATACAKLAR

Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKEK) ve Kırıkkale alt yapısı hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, “Kırıkkale’mizin gururu MKE Kurumu ne yazık ki artık özelleştiriliyor. Bir zamanlar 17 bin çalışanıyla Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin gurur tablosuydu. Şimdiler de ise toplam 2 bin 500’lere düştü. Yakın zamanda tüm kapatacaklar niye MKE Kurumu arazilerine AKP’nin rantiyecileri göz dikti”

 

KIRIKKALE’YE GELMİYORLAR

“MKE Arazilerine yapılan lojmanları ya belediye alacak veya yapan firma alıp satacaklar, bizler hep söyledik. MKE Kurumu arazilerini parsel, parsel satıyorlar dediklerimiz hep doğru çıktı. AKP İktidarında Kırıkkale hem yereli kazandı. Hem de geneli kazandı. Bakanımız vardı. Bakan Beşir Atalay şimdi nerde? Kırıkkale ye ne verdiler AKP iktidarında Kırıkkale ye bir çivi bile çakmadılar kendilerine hizmet ettiler. AKP iktidarın da Emekli şehri oldu.  milletvekilleri Kırıkkale’ye gelmiyorlar kendilerine ve çevrelerine rant sağlıyorlar”

 

ÇEVRESİ DEĞİŞTİ Mİ?

“Belediye başkanı ne hizmet verdi. Belediye fırınımızı sattı, hiçbir hizmet getirmedi. Belediye otobüslerini sattı, Münübüs duraklarını sattı. Makine Kimya arazilerini park yapmakla övündü. Belediye başkanı olduğunda 500 milyar borçla aldım dedi. Niye borçları açıklamadı. Kırıkkale halkımıza sesleniyorum, Kırıkkale’nin hiç çevresi değişti mi?  Hiçbir mahallemiz gelişti mi? 1977 yılında yapılan hizmetle hala aynı Zafer caddesine sıkıştı kaldı. Doğru dürüst alt yapı ve düzgün bir imar uygulaması yaptılar mı? Neyle övünüyorlar. Artık yeter AKP zulüm hükümeti yerelde ve genelde gidecekler giderken de halkımıza hesap verecekler” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x