Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Evlat acısı intihara sürükledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’in Cipi Deresi Köyünde yaşanan olay akıllara durgun verdi. Kızının çocuk esirgeme kurumuna verilmesi üzerine bunalıma giren E.O. mandırada intihar ettiği iddia edildi. Olay sırasında en büyük oğlu S.O. ile telefonda konuşan baba E.O. oğlunun yoğun bakıma girmesine de sebep oldu.

 

KIZ BABAYA VERİLMEDİ

Keskin’in Çipi Deresi köyünde yaşanan olay aile dramını da ortaya çıkardı. Edinilen bilgilere göre olay şu şekilde gelişti: “Baba E.O.’nun 15-16 yaşlarındaki kızı Ö.O. yakın arkadaşı ve annesi tarafından kandırılarak İstanbul’a okuma vaadi ile kaçırılmak istendi. Kızın arkadaşlarına gönderdiği mesaj ile Baba E.O. durumu öğrenerek polislerden yardım istedi. İstanbul’a yakın bir yerde kız yakalandı. Kız babaya verilmeyerek Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi”

 

BABASINI GÖRÜNCE FENALAŞTI

“Kızına düşkün olana Baba E.O. çalıştığı mandırada bunalıma girdi ve büyük oğlu S.O. ile telefon görüşmesi yaptı. Telefon görüşmesi sırasında çenesinin altına dayadığı tüfekle intihar eden Baba E.O. yaşamına son verdi. Telefonda sesleri duyan büyük oğlu S.O. ise hemen olay yerine gitti ve babasını o şekilde görünce fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. En küçük oğulları E.O. ise halalarının yanında kaldığı iddia edildi”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu