Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Bu sefer olmadı 1-1

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

LİDERLİK İÇİN GİTTİĞİMİZ KAYRESİ YOLSPOR DEPLASMANINDAN BERABERLİK İLE DÖNDÜK 1-1

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanda Kayseri Yolspor ile karşılaştı. Liderlik için sahaya çıkan ekibimiz ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen, karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Beraberliğin ardından temsilcimiz 19 puana ulaşırken, gol averajı ile 3’üncü sırada yer alırken, lider ile aynı puanda kaldı.

 

TEMKİNLİ BAŞLADIK

Kayseri Vali Nihat Canpolat Sümer 1 Numaralı Sahada oynanan karşılaşmaya üç puan ve liderlik için çıkan Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor, karşılaşmaya temkinli başladı. Kendi seyircisi önünde baskılı bir oyun sergilemek isteyen Kayseri Yolspor, istediği oyunu sahaya yansıtamazken, ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonunu Osman ile yakaladı.

 

BAHRİ ÖNE GEÇİRDİ

Sol kanattan bindirme yapan Bahri, güzel bir pas ile Osman’ı buluşturdu.  Topu güzel kontrol eden Osman’ın vuruşu rakip takımın defans oyuncusuna çarpan top kornere çıktı. Baskılı bir oyun sergileyen ekibimiz, Ferdi ve Uğur ile gol aradı. Gol pozisyonlarına giren temsilcimiz Ferdi’nin açtığı ortaya Uğur’un güzel vuruşu defansa çarparak kornere çıktı. İlk yarının bitimine dakikalar kala Kaptan Uğur’un ortasına bitirici kafayı vuran Bahri ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bahri’nin attığı bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

 

HALİL DURUMU EŞİTLEDİ

İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi baskılı başlayan temsilcimiz, 49’uncu dakikaya kadar kalesinde pozisyon görmedi. Karşılaşmanın 50’nci dakikasında ev sahibi takımın gerçekleştirdiği atakta Halil attığı gol ile durumu 1-1 beraberliğe taşıdı. Beraberliğin sağlanmasının ardından tekrar öne geçmek isteyen temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, karşılaşmanın 55’inci dakikasında sağ kanattan Uğur’un açtığı ortaya ikinci yarı Muhammet’in yerine giren Ömer’in vuruşunda top direğe çarptı.

 

CANSIN KAÇIRDI

İkinci golü arayan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, sol kanattan Ömer’in açtığı ortaya Cansın kontrollü bir vuruş yapamayınca kaleci topu rahat kontrol etti. Baskısını iyice arttıran temsilcimiz, Cansın ile arka arkaya pozisyonlar yakaladı ancak Cansın yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiremedi. Kaçan gollerin ardından baskısına devam den temsilcimiz kendi kalesinde ise birkaç pozisyon verdi ancak, defans oyuncularımız rakip takımın ikinci golü bulmasına izin vermedi. Maçın hakemi tarafından karşılaşmaya 4 ilave dakikası ekledi. Hakemin verdiği 4 duraklama süresi içinde başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

 

HABER-FOTO: MEHMET AKİF KÖKSAL

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu