Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Ak Gençlik KÜ girişinde 28 Şubat sergisi açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Gençlik KÜ girişinde 28 Şubat sergisi açtı

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı yönetimi Kırıkkale Üniversitesi girişindeki B Kapası önünde 28 Şubat sergisi açtı.

GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİ GÖRSÜN

28 Şubat’ın yıl dönümü ile ilgili etkinliklere devam edildi. Bu kapsamda AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığı yönetimi Kırıkkale Üniversitesi girişindeki B Kapası önünde 28 Şubat sergisi açtı.Gençlik Koları Başkanı Emre Altunçanak başkanlığındaki yönetim, sergi açarak 28 Şubat’ı üniversite öğrencilerine anlattı. Gazete manşetlerinden oluşan sergiye ilginin yüksek olduğu gözlendi. Altunçanak, “O dönem yaşananları en güzel anlatan kareler basında yer alıyor. İbretlik ifadeler ve manşetleri günümüz gençliğinin de görmesi için böyle bir sergi organize ettik” dedi.

ŞEHİT YEMEĞİNE KATILDILAR

Şehit J. Uzm. Çvş. YAkup Yağlı’nın 1.’nci Şehitlik yıldönümünde anma porgramı düzenlendi ve yemek verildi. Şehidimizin anma etkinliği ve yemeğine geniş katılım oldu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak ve yönetim kurulu üyeleri anma programına tam kadro iştirak etti. Şehidimiz için duaların edildiği ve Kur’an okunduğu programda duygusal anlar da yaşandı. Altunçanak, anma programı ve şehidimiz için açıklamada bulunarak, “Şehidimiz için verilen verilen anma yemeğine, partimizin Gençlik Kolları yönetim kurulu olarak tam kadro katıldı. Şehidimiz için dualar ettik. Allah rahmet eylesin” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x