Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

AK Gençlik’ten Şehit annelerine ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAŞKAN MUSTAFA UYAN’DAN ‘BİR ANNE BİN OĞUL’ ZİYARETİ

 

AK Parti Yahşihan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uyan ve yürütme kurulu üyeleri Yahşihan İlçesinde bulunan şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı. Tek tek evleri gezen kurul üyeleri, şehit annelerine gül dağıttı.

 

DUALARIMIZLA ANIYORUZ

AK Parti Yahşihan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uyan, ‘Bir Anne Bin Oğul’ ziyaretleri kapsamında Yahşihan ilçesinde bulunan şehit annelerini ziyaret etti. Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Uyan, annelerin bir melek olduğunu söyledi. Uyan, “Bizlere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizin emaneti olan en kutsal mertebe sahibi tüm şehit annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz. İlçemizde, en hassas ve önem arz eden günü şehit annelerimizin yanında olarak, desteğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Her zaman onlarla olduğunu belirtiyoruz. Hangi şartlarda olursa olsun biz; şehitlerimiz Ahmet Sandalcı, Ali Tonga, Osman Yıldırım, Murat Sıtkı, Osman Öden’in ailelerinin yanındayız. Yine şehit annelerimizin yanındayız. Kahraman şehitlerimizi yâd ederken, yoğun duygular yaşadık. En büyük maneviyatımız olan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarımızla anıyor, bizlere emanet olan şehit annelerimizin bir kez daha Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x