Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ankara da 182 bin Kırıkkaleli yaşıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ankara´da 182 bin Kırıkkaleli vatandaşın yaşadığını açıkladı. Ankara Kırıkkaleliler Vakfı Genel Başkanı Aytekin Araç, Ankara Kırıkkaleliler Dernek Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya, Ankara Kırıkkaleliler Vakfı Müdürü Zekeriya Ersarı, Ankara İş Adamları Dernek Başkanı Ali Asker Demirhan ve Kırıkkaleli İş Adamları, Vali Ali Kolat´ı makamında ziyaret ettiler.

 

BİLGİ VERDİ

Ankara Kırıkkaleliler Vakfı Dernek Başkanı Aytekin Araç, Kolat´a dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, dernek olarak amaçlarının, Ankara´daki Kırıkkalelileri bir çatı altında toplamak istediklerini, bu kapsamda çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi. Kolat ise, Kırıkkale´de de 81 ilden vatandaşın ikamet ettiğini, Ankara´da ise 182 bin civarında Kırıkkaleli olduğunu belirterek, bu tür derneklerin, güzel çalışmalar yaparak, hemşerilerinin her zaman yanında olmalarının, güzel bir dayanışma örneği sergilediğini ifade etti. Daha sonra, Vali Kolat, ziyarete gelen Ankara Kırıkkaleliler Derneği üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu