Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Ankara Tayfa’dan TM Kırıkkalespor’a ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Tayfa grup üyeleri Ankara Büyük Anadolu Otelinde kampa giren Türk Metal Kırıkkalespor’u ziyaret ederek sezon öncesi başarı dileklerini ve desteklerini iletti.

 

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Teknik Direktör Nihat Baran ve futbolcuları bir araya gelen ve istişare yapan Ankara Tayfa grup üyeleri yeni sezonda şampiyonluk beklentilerini dile getirerek, hocamızdan ve futbolculardan şampiyonluk sözü aldılar. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezon da takımın en büyük destekçisi olduklarını belirten grup üyeleri, Kırıkkale’nin en güzel şekilde üst liglerde temsil edilmesi gerektiğini, bu işin her şeyden önce “memleket sevdası” olduğunu bildirdiler.

 

TATLI BİR SEZON OLSUN

Teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi desteklerini ileten grup üyeleri ayrıca tatlı ikramında bulundular. Ayrıca takıma çiçek takdim eden grup üyeleri bu sezonun güzel geçmesi için taraftar grubu olarak üzerlerine düşenin fazlasını yapacaklarını belirttiler.

 

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Teknik direktörümüz Nihat Baran ise bu sezon beklentileri karşılayacak güzel bir kadro kurulduğunu, şampiyon olmak için çok çaba göstereceklerini, bu şehrin en üst liglerde temsil edilmesi gerektiğini belirterek, taraftarın gücünü her zaman arkalarında hissettiklerini belirtti. “Bu takıma gönül veren cefakâr taraftar sayesinde evimizde oynadığımız maçlarda her zaman 1-0 önde başladığımızı, bu avantajı bu yıl da kullanmamız gerektiğini söyledi. Yeni sezonda maçların Karabudak’ta oynanacak. Ziyaretlerinden dolayı Ankara Tayfa üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x