Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

AY Park Restaurant hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AY Park Restaurant hizmette

Bünyesinde geniş bir lezzet yelpazesi bulunduran modern ve işletmeye özgü bir tasarımla dekore edilen AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

 

AY PARK’TA YOK YOK

Bağdat Köprüsü Altı, Kayseri Yolu 2. Kilometresinde (Eski Gazioğlu Dinlenme Tesisi) hizmete açılan AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı, tecrübeli ustaları, kahvaltı, çorba, döner, pide, sulu yemek ve ızgara çeşitleriyle Kırıkkale halkına hizmet veriyor. İşletmeciliğini Adnan Yaman’ın yaptığı ortaklığını ise Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman’ın yaptığı işletme Kırıkkale halkının ihtiyacına cevap verecek.

 

250 KİŞİ KAPASİTELİ

AY Park Et Balık ve Aile Restaurantı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yaman, ilimizde artık yeni oluşturulan işyerlerinde daha titiz çalışmalar yapılarak daha farklı ortamlar oluşturulduğunu gördüklerini söyledi. İlimize yakışan bir mekanın olduğunu dile getiren Başkan Yaman, bünyelerinde çocuk parkı ve dinlenme tesislerinin de bulunduğu Restaurantın 250 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu dile getirdi.

 

SABAH SICAK PUAÇA

Anadolu’nun her yöresinden yemek çeşitlerini mutfaklarında bulundurduklarını söyleyen Yaman, “ İlimizde böyle bir mekanın olmadığını düşünüyoruz. Ayrıca köy kahvaltısı ile Kırıkkale halkının hizmetinde olup, sabah işe giden işçilerimiz için de sıcak poğaça, çay ve çorba hizmeti veriyoruz. Restaurantımızın resmi açılışı Cuma günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x