Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başkan Saygılı Öncü Pınar sınır kapısında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Saygılı Öncü Pınar sınır kapısında

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Türk Silahlı Kuvveti tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Öncü Pınar Sınır kapısına gitti.

 

KIRIKKALELİLER MEHMETÇİĞİN YANINDADIR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, devam eden  ’Zeytin Dalı’ Harekatı’nda Mehmetçiklere moral verdi.  Öncü Pınar Sınır Kapısında Belediye Başkanı Saygılı Askeri üssü ziyaret ederek burada kahraman Mehmetçikler ve komutanlar ile bir araya geldi. Devam eden operasyonlar hakkında bilgi alan Başkan Saygılı, nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerin başında gelen Kırıkkalelilerin her zaman Mehmetçiğin yanında olduğunu iletti.

 

ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Ülkemizin bu zorlu süreçten her zaman olduğu gibi dimdik çıkacağına inanıyoruz. Kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla ülkemizin tüm fertlerinin sınır ötesinde hain teröristlerle kahramanca savaşan ordumuzun, Kahraman Mehmetçiğimizin yanında bizlerde bugün Kırıkkale’den kahraman Mehmetçiklerimiz ve komutanlarımıza moral için Öncü Pınar’da bulanan askerlerimiz ve komutanlarımızı ziyaret ederek moral verdik. Allah ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x