Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

“Başvurular bitmeden karar vereceğim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Haziran Milletvekilliği seçimlerinden bağımsız milletvekili adayı olan Bahadır Erdemir 1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği seçimi öncesi açıklama yaptı, Erdemir adaylık konusunun henüz netleşmediğini ifade eden Erdemir başvurular bitmeden kararını vereceğini belirtti.
 
Karar vermedim
7 Haziran Seçimlerinde Kırıkkale’den bağımsız milletvekili adayı olana Bahadır Erdemir basın mensuplarıyla bir araya gelerek 1 Kasım seçimi öncesi aday olup olmayacağını açıkladı. Erdemir yaptığı açıklamada, “Son günlerde gerek sosyal medya gerek telefonla ve birebir halkımızın tekrar aday olup olmayacağım konusunda yoğun sorularıyla muhatap olmaktayım. bu sebeple Kırıkkale sevdalılarına açıklama yapma gereği hissettim. Benim aktif siyasi hayatim her zaman devam etmektedir. İnandığım dava yolunda mecliste olmamamda bildiğim doğruları anlatmaya milletime hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini istiyorum. Hiçbir zaman dünyevi bir ihtiras makam pesinde olmadım. Olmayacağım bu sebeple halkımın her zaman yanında olduğumu elimden gelen bütün gayretleri göstermeğe devam edeceğime olan inançlarını asla kaybetmesinler” diye konuştu
 
KAMUOYU İLİ PAYLAŞILACAK
Erdemir yaptığı açıklamada, “Sonuç itibarıyla milletvekilliği yolunda ne yapacağımın kararını tek başıma alma durumunda değilim .hepinizin bildiği gibi inandığım milli görüş davasının büyük ve tek lideri Dr. Fatih Erbakan hocamızla Erbakan vakfının yapacağı istişareler sonucunda alacağa kararlara aynen uyacağımın bilinmesini istiyorum. Dolayısıyla Erbakan vakfı ne karar verirse o karar benimde kararım olacaktır. süreç yeni başladı. önümüzdeki günlerde şekillenecek ve nihai karar liderimiz Dr. Fatih Erbakan tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır” ifadelerini kulandı.
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu