Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Batıya uşaklık edenler kast edilmiştir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Batıya uşaklık edenler kast edilmiştir

Keskin Cezaevinde bulunan Ünlü Kabadayı Alaattin Çakıcı, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile Erdoğan ve Bahçeli arasında meydana gelen Afrin tartışmasıyla ilgili basına gönderdiği mektupta, “Eski Genel Kurmay Başkanı, Devleti yöneten devlet başkanını ve bu Harekat’ın yanında olan Sayın Devlet Bahçeli’yi kastetmemiştir. Siyonistler ile işbirliği yapan gerçek Atatürkçü olmayan Özünde komünistlik ve bölücülük yapan batıya Uşaklığı 1. Derecede görev addeden kişi ve kişileri kastetmiştir” ifadesini kullandı.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMDA BULUNDU

Alaattin Çakıcı, Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile Erdoğan ve Bahçeli arasında meydana gelen Afrin tartışmasıyla ilgili basına mektup gönderdi. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un, “Afrin harekatı siyasete alet edilmesin” demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ise tepki göstermişti. Erdoğan partisinin grup toplantısında, “tasvip etmemiz mümkün değil, yazıklar olsun, gereken cevabı alacak” ifadelerini kullanırken, Devlet Bahçeli, “Sayın İlker Başbuğ’a sormak lazımdır. Afrin’i siyasete malzeme edenler kimdir ya da kimlerdir” demişti. İlker Başbuğ liderlerin bu sert tepkisine cevap vererek, “bugüne kadar yaptığım bütün konuşma ve değerlendirmelerde hiçbir zaman ne kişileri ne de siyasi partileri hedef alan bir sözüm olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanı’nın da konuşma içeriğimle ilgili olarak tam ve doğru bilgilendirilmediğini düşündüğümü belirtmek isterim” ifadelerini kullandı. Adeta gündemin bir parçası olan bu sözler sosyal medyada ve basında da geniş yer buldu. Bu arada Kırıkkale Keskin Cezaevinde bulunan Ünlü Kabadayı Alaattin Çakıcı’da sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

 

SAVAŞA HAYIR DİYENLERE SÖYLEDİ

“Yüce meclisimizin hükümet ve devlet başkanımızın Emri ile onurlu bir Harekat başlamıştır. Bunu herkes bilmektedir.” diyerek bir açıklamada bulunan Çakıcı, eski Genelkurmay Başkanı’nın (siyaset bu işe karıştırılmasın) ifadesinin bir vatan sevdalısı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerine istinaden olmadığını belirtti. Bahsetmek istediği “Savaşa Hayır” diyen entellektüel ve sahte Atatürkçülerle birlikte kol kola olan DHKP-C , PKK nın HDP ile Millet iradesi ile millet adına vekil olan bazı Milletvekilleri için olduğunu ifade etti. Alaattin Çakıcı, “Bizler yattığımız hapishanede her saat başı televizyonda herşeyi izlemekteyiz kullanılan kelime daha evvel Benim kullandığım kelimenin bir başka Türüdür.” diyerek cereyan eden bu tartışmanın medyada farklı algılamalara sebep olduğunu belirterek şu sözleri paylaştı:

 

BAHÇELİ’NİN TEPKİSİ DOĞRUDUR

Eski Genel Kurmay Başkanı, Devleti yöneten devlet başkanını ve bu Harekat’ın yanında olan Sayın Devlet Bahçeli’yi kastetmemiştir. Ömrünü Türk-İslam ülküsüne adayan Sayın Bahçeli’nin tepkisi doğrudur. Bu tepki, İlker Başbuğ’a değil DHKP-C ye PKK ya, YPG ye, ABD ye , AB ye, siyonistler ile işbirliği yapan gerçek Atatürkçü olmayan Özünde komünistlik ve bölücülük yapan batıya Uşaklığı 1. Derecede görev addeden kişi ve kişileri kastetmiştir. Şanlı ordumuzun muvazzaf ve emekli mensupları peygamber olacağından yetişmiştir. (FETÖ cü zihniyetinin dışında) onların kalbi Muazzaf ve emekli mensupların gönlü ve yüreği aynı çizgide atmaktadır. Şahsınıza, şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Afrin operasyonunda yanınızda olan Aziz milletimize, Sayın Devlet Bahçeli’ye, bu aziz millet kalbi şükranlarını ve dualarını eksik etmediklerini Sizler de biliyorsunuz. Rabbim milletimizin devletimizin, polisimizin Allahu ekber nidalarıyla afrin’de şahadete koşan Türk Silahlı kuvvetlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Sayın Devlet Başkanımıza Aziz milletimize arz ederim” dedi.

HABER MERKEZİ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x