Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Berbat’ ifadesi, dizinin kendisine daha çok yakışır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI’DAN DİZİ TEPKİSİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir dizide Kırıkkale ve Türkiye aleyhinde söylenen olumsuz ifadelere tepki gösterdi. Belediye Başkanı Saygılı, Türkiye aleyhine kurgulandığı açıkça belli olan dizinin 2004 yılında İngiltere’de yayınlandığını belirtti.

TÜRKİYE’NİN EN MUTLU 4. İLİYİZ

Kırıkkale’nin isminin yer almasını anlamadıklarını ve ifadelerin Türkiye’yi karalamak adına söylendiğinin açık olduğunu vurgulayan Saygılı, şunları kaydettib Bu güzel ülkemizde insanlar, her sabah huzurlu ve mutlu olarak uyanırlar. Cennet vatanımızı kötüleyen ve dizide geçen, ülkemizle ilgili o ifadeyi kabul etmiyor, şiddetle kınıyorum. Ayrıca Kırıkkale, geçtiğimiz yıl TÜİK tarafından yayınlanan Türkiye’nin en mutlu illeri sıralamasında 81 il arasında 4. sıradadır. Dizide geçen ‘berbat’ ifadesi, dizinin kendisine daha çok yakışır. Bunun yanında Kırıkkale, nüfusuna oranla Türkiye’nin en çok şehit veren ilidir. Memleketimiz bu yönüyle de vatanperver insanların yaşadığı bir ildir. Ülkemiz ve Kırıkkale’mizle ilgili söylenenleri asla kabul etmiyorum ve şiddetle kınıyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Erkan
Erkan
17 Mart 2018 20:17

Köy olarak olabilir dogru

tarafsız
tarafsız
17 Mart 2018 03:16

Nasıl türkiyenin en mutlu 4.iliyiz kime sordunuz bu istatistigi öyle bişey yok kırıkkalede bişey yokki nasıl mutlu iş yok güzellik yok yalan çok adam vurma çok..

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x