Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Biz biriz hep bir kalacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Biz biriz hep bir kalacağız

Kırıkkale’de lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.

 

TÜRK GENCİ TSK’NIN YANINDA

Zafer Caddesi’nde toplanan öğrenciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Burada Kur’an-ı Kerim okundu şehitler ve operasyonun başarılı geçmesi için dua edildi. Grup adına açıklama yapan Eren Cebeci, hudutta ve Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan ve halen çarpışmakta olan askerlerin yanında olduklarını söyledi. Cebeci, Kırıkkale gençleri olarak TSK’nın yanında olduklarını belirtti.

 

ÜLKEMİZİ YIKTIRTMAYIZ

Cebeci, “Terör örgütlerine karşı bizler de son nefesimize, damarımızdan akacak son damla kana kadar çarpışmaya hazırız. Afrin’de şehit olan askerlerimizin hepsi bizim evlatlarımız, ağabeylerimiz veya kardeşlerimizdir. Yetim kalan çocuklar, dul kalan kadınlar ve ocaklarına ateş düşmüş evler için TSK’mız oradadır. Biz Kırıkkaleli gençler olarak operasyona katılan askerlerimizin yanlarındayız. Allah devletimize, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza zeval vermesin. Biz bu ülkeyi yıktırmayacağız. Biz biriz ve sonsuza kadar bir kalacağız.” AA

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x