Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

‘ByLock’ operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale’de örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock” kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

 

3 TUTUKLAMA

Aralarında mühendis, kamu çalışanı, daha önce kapatılan FETÖ’ye ait okulların öğretmenleri ve özel sektör çalışanlarının da olduğu zanlılardan 4’ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden kapatılan FETÖ’ye ait okulların öğretmenleri S.A. ve R.K, özel bir şirketteki endüstri mühendisi R.S. ve meslekten ihraç edilen öğretmen E.B. adliyeye götürüldü. S.A, R.S ve R.K. mahkemece tutuklandı, E.B. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale’de örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock” kullandıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x