Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çadırcı müdür + etkinlik = BAŞARISIZLIK…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ramazan etkinliklerinin yaklaşık on gün geç başlamasının ardından büyük tepkiler karşısında kalan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak, ramazan etkinliklerindeki pasif duruşu nedeniyle Ramazan Etkinlikleri kapsamında yapılan konserler boş sandalyelere veriliyor.

 

ETKİNLİKLER 10 GÜN GEÇ BAŞLAMIŞTI

Ramazan Etkinliklerinin çalışmaları sırasında pasif kalması ile tepkiler gören Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak, ramazan etkinlikleri çalışmalarını zamanında tamamlayamaması ile birlikte etkinlikler yaklaşık on gün geç başlamıştı. Vatandaşın ve kamuoyunun şikayetleri ile birlikte ramazan etkinliği noksan başlaması ile birlikte her geçen gün eksiklikler ön plana çıkıyor ve vatandaş Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak’a tepkisini etkinliklere ilgisiz kalarak gösteriyor. Geçtiğimiz gün yapılan konsere vatandaş ilgi göstermezken, konser veren grup boş sandalyelere müzik ziyafeti verdi.

 

KOÇAK’IN İLK DEĞİL

Etkinlikler çerçevesinde Başkan Saygılı’dan çok Müdür Koçak daha çok tepki görüyor. Kırıkkale Belediyesinin sosyal etkinliklerinden sorumlu olan Koçak, Celal Bayarda yapılan Hıdrellez etkinliklerinde vatandaş ile sorunlar yaşamış, çadır içinde bulunanları “Bu çadır benim. Dışarı çıkın” diyerek vatandaşı ve çadır içinde bulunanları kovmuş ve olaya Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da şahit olmuştu.  Aynı etkinlik içerisinde elektriklerin gitmesi ve jeneratörün bulunmaması ile birlikte, gelen jeneratörü de çalıştırılamamış ve etkinlik 45 dakika Ustalar Topluluğu tarafından idare edilmişti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu